دسته: افزونه های ssl


استفاده از پلاگین ها و افزونه های وردپرسی در فعال سازی SSL برای وبسایت، می تواند سرعت انجام کار را افزایش داده و برای این کار در این مقاله به بررسی بهترین افزونه های وردپرسی جهت فعال سازی گواهی SSL در وبسایت، اشاره خواهیم کرد. زمانی که شما یک وبسایت تازه تاسیس دارید یا از شروع فعالیت شما مدتیست گذشته، بهتر است چک لیست امنیتی و بهینه سازی وبسایت خود را مرور کنید تا موردی کم و کسر نباشد. یکی از فاکتور های مهم در این چک لیست، استفاده از گواهی SSL بر روی وبسایت است تا داده های منتقل شده بین مرورگر کاربر و سرور وبسایت، امنیت بالایی داشته باشد. به منظور انجام این فرآیند، اگر سایت شما از وردپرس استفاده می کند، می توانید به سرعت Https را با استفاده از پلاگین های رایگان روی وبسایت فعال کنید.


معرفی 7 افزونه رایگان SSL در وردپرس

افزونه‌های SSL متعددی به‌صورت رایگان در وردپرس وجود دارد که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزونه‌ رایگان Really Simple SSL

افزونه های رایگان ssl وردپرس

این افزونه رایگان SSL به شما کمک می‌کند تا با چند کلیک ساده، گواهی SSL خود را بر روی وب سایت نصب کنید و از پروتکل https بهره مند شوید. تمامی تنظیمات موردنظر توسط خودِ این افزونه و به‌صورت اتوماتیک انجام خواهد شد. بنابراین با استفاده از این پلاگین، دردسرهای مربوط به تنظیمات تخصصی نصب SSL را نخواهید داشت.

راهنمای کامل این پلاگین : تنظیمات افزونه Really Simple SSL
  • افزونه‌ رایگان اس اس ال HTTPS Redirection

افزونه ssl رایگان easy https

دومین افزونه‌ای که برای نصب گواهی SSL در وردپرس قرار گرفته، HTTPS Redirection است. با استفاده از این پلاگین، این امکان را خواهید داشت تا URL هایی که از پروتکل HTTP استفاده می‌کنند، به‌صورت اتوماتیک به URL های با پروتکل HTTPS ریدایرکت شوند. به‌عبارت دیگر با استفاده از این پلاگین قادر خواهید بود تا برای کل دامنه (صفحه لندینگ اصلی وب سایت به همراه تمامیِ زیر دامین‌های آن) یک ریدایرکت خودکار ایجاد کنید.

آموزش افزونه https redirection

  • افزونه‌ One Click SSL

معرفی پلاگین های رایگان ssl One Click

این پلاگین نیز یک افزونه رایگان SSL دیگر است که به شما این امکان را می‌دهد که فقط با یک کلیک، SSL را بر روی وب سایت خود فعال کنید. استفاده از این پلاگین با توجه به Wizard کاملاً ساده و البته کاربر پسندی که برای آن طراحی شده است، افراد زیادی را به استفاده از آن تشویق می‌کند. این پلاگین یک ویژگی دیگر هم دارد؛ اگر با استفاده از این پلاگین SSL خود را نصب کنید، تمامی عکس‌ها، اسکریپت‌ها و تمامی ملحقات وب سایت شما نیز از پروتکل https استفاده خواهند کرد.

  • افزونه‌  WC SSL Seal

افزونه ssl seal برای اس اس ال رایگان در ووکامرس

اگر وب سایت شما یک وب سایت فروشگاهی است، استفاده از این افزونه برای شما کاربردی خواهد بود. استفاده از این پلاگین باعث خواهد شد تا امنیت پلاگین ووکامرس که یک پلاگین جامع برای راه‌اندازی وب سایت‌های فروشگاهی است، بیشتر شود. بدیهی است که این موضوع برای کاربران، یک تجربه‌ی دلچسب از خریدشان را رقم خواهد زد.

  • افزونه‌ SSL Insecure Content Fixer

پلاگین رایگان ssl insecure برای فعال سازی گواهی اس اس ال

این افزونه سبب خواهد شد که محتوای ناامن HTTPS وب سایت شما حذف شود. بنابراین اگر از این افزونه استفاده کنید، می‌توانید مطمئن باشید که تا حد زیادی امنیت وب سایت شما تأمین خواهد شد.

  • پلاگین رایگان Force SSL

پلاگین wp force ssl برای فعال سازی رایگان اس اس ال در وردپرس

با استفاده از این افزونه قادر خواهید بود تا ترافیک غیرایمنی را که با استفاده از پروتکل HTTP ایجاد می‌شود را به پروتکل HTTPS تغییر دهید. همچنین این پلاگین به شما این امکان را خواهد داد تا بدون هیچ کُدنویسی، تمامی ارورهای SSL وب سایت خود را اصلاح کنید.

  • افزونه‌ رایگان SSL Zen

معرفی بهترین پلاگین های رایگان برای نصب اس اس ال

با استفاده از این افزونه رایگان SSL می‌توانید این گواهی را بر روی وب سایت خود نصب کنید و البته پیکربندی وب سایت برای استفاده از پروتکل HTTPS نیز توسط این افزونه به‌صورت اتوماتیک انجام خواهد شد. 

جمع‌بندی

استفاده از پروتکل HTTPS برای تمامی وب سایت‌ها، چه وب سایت‌های تجاری و چه وب سایت‌های شخصی، کاملاً لازم و ضروری است. اما برای اینکه بتوانید اطلاعات تبادل شده بین سرور و کلاینت را با استفاده از این پروتکل رمزگذاری کنید، باید از گواهی معتبر SSL استفاده کنید و آن را بر روی وب سایت خود نصب کنید. اگر وب سایت شما یک وب سایت وردپرسی باشد، افزونه‌های متعددی نیز برای انجامِ این کار طراحی شده است. در این مقاله 7 افزونه رایگان SSL را نیز به شما معرفی کردیم که با استفاده از آنها می‌توانید گواهینامه SSL و پروتکل https را بر روی وب سایت وردپرسی‌تان فعال کنید.

سؤالات متداول

بعد از دریافت گواهی SSL برای سایت وردپرسی چطور آن را نصب کنیم؟

 برای این منظور می‌توانید از افزونه‌ رایگان SSL که 7 نمونه از این پلاگین‌ها در این مقاله بررسی کردیم، استفاده نمایید تا با چند کلیک پروتکل https را روی وبسایت خود فعال نمایید.

بهترین پلاگین رایگان برای فعال کردن اس اس ال روی وبسایت کدام است؟

تمامی این 7 پلاگین معرفی شده از نظر عملکرد، وضعیت مشابهی دارند اما طبق نظر سنجی های منتشر شده در سایت وردپرس، پلاگین really simple ssl محبوبیت بیشتری دارد.

  • آموزش افزونه HTTPS Redirection

    آموزش افزونه HTTPS Redirection

    زمانی که از گواهی SSL استفاده کرده و آدرس URL وب سایت خود را به HTTPS تغییر می‌دهید، باید یک ریدایرکت انجام دهید. ریدایرکت به معنی هدایت موتورهای جستجو و به دنبال آن کاربران، به صفحات دارای آدرس URL جدید است. انتقال URL از HTTP به HTTPS با استفاده از روش‌های متنوعی امکانپذیر است.

    در وردپرس، با استفاده از یک پلاگین می‌توانید پروتکل SSL را اعمال کرده و به HTTPS ریدایرکت کرد. افزونه HTTPS Redirection یکی از پلاگین‌های ssl بسیار کاربردی برای ریدایرکت یک آدرس URL به HTTPS است. کار با این افزونه بسیار ساده بوده و در سیستم مدیریت محتوای وردپرس می‌توانید آن را نصب کرده و استفاده کنید. در این مطلب جزئیات بیشتر درباره این افزونه را بررسی کرده و می‌بینیم که HTTPS Redirection چگونه کار می‌کند.

     

    افزونه HTTPS Redirection چیست؟

     

    برای استفاده از این افزونه، باید گواهی SSL را در وب سایت نصب کرده و از درست بودن عملکرد HTTPS اطمینان داشته باشید. پیشنهاد می‌شود در صورت عدم نصب این گواهینامه، از مجموعه مقالات آموزش نصب ssl استفاده نمایید.

    سرویس‌های ارائه دهنده هاست شما می‌توانند این گواهی را برای وب سایت نصب کنند. پس از نصب گواهی برای وب سایت، باید از آدرس URL تغییر یافته به HTTPS برای صفحات وب استفاده کنید. به عبارت دیگر، باید کاری کنید تا موتورهای جستجو نسخه HTTPS صفحات وب سایت شما را برای نمایش در نتایج جستجو، انتخاب کنند.

    اگر می‌خواهید بدانید https چیست؟ از طریق این لینک می‌توانید مقاله مرتبط را مطالعه نمایید.

    با استفاده از افزونه HTTPS Redirection می‌توانید روند ریدایرکت را به راحتی انجام دهید. یعنی با استفاده از این افزونه، هر زمان که شخصی روی آدرس HTTP کلیک کند، به طور خودکار به URL جدید HTTPS هدایت می‌شود. در زمان استفاده از این افزونه، می‌توانید کل دامنه وب سایت و یا تنها چند صفحه را به شکل انتخابی برای ریدایرکت به URL جدید انتخاب کنید. این پلاگین با آخرین نسخه وردپرس سازگار بوده و روی آن کار می‌کند.

     

    بارگیری اجباری فایل‌های استاتیک با استفاده از HTTPS

     

    چنانچه از همان ابتدا از گواهی SSL برای وب سایت خود استفاده کنید، تمام فایل‌های استاتیک (Static Files) شما با جابجایی به HTTPS ذخیره خواهند ماند. اما در صورتی که چنین نیست، باید فایل‌های استاتیک را که در پست‌ها و صفحات قرار دارد را به آدرس جدید تغییر دهید.

    در غیر این صورت، کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت در زمان بازدید از این صفحات با یک خطای SSL روبرو می‌شوند. با استفاده از افزونه HTTPS Redirection این امکان برای شما فراهم می‌شود تا آن فایل‌های ثابت را با استفاده از URL تغییر یافته به HTTPS بارگیری کنید. این قابلیت امکان سازگاری صفحه وب با SSL را فراهم می‌کند.

     

    قابلیت‌های پلاگین HTTPS Redirection

     

    تا اینجا دیدیم که از افزونه HTTPS Redirection برای چه مواردی استفاده شده و این ابزار چه امکاناتی را برای شما فراهم می‌کند. قابلیت‌های اصلی این پلاگین به شکل کامل عبارت است از:

    •         امکان ریدایرکت یا تغییر مسیر به HTTPS برای کل دامنه
    •         امکان ریدایرکت به آدرس URL با HTTPS تنها برای چند صفحه انتخابی
    •         امکان بارگیری اجباری فایل‌های استاتیک (مانند تصاویر، فایل‌های JS، CSS و …)

     

    نحوه نصب پلاگین HTTPS Redirection

     

    همانطور که گفتیم، افزونه HTTPS Redirection برای استفاده در وردپرس طراحی شده است. پس از دانلود فایل افزونه، برای نصب آن در وردپرس باید مراحل زیر را دنبال کنید:

    1.     در قسمت ادمین وردپرس، به صفحه افزودن (Add New) پلاگین‌های جدید بروید.
    2.     روی تب “Upload” کلیک کنید.
    3.     فایل افزونه را جستجو کنید. اغلب این فایل را با نام “http-redirection.zip” می‌توانید پیدا کنید.
    4.     روی “Install Now” کلیک کرده و سپس افزونه را فعال کنید.

     

    نحوه استفاده از افزونه

     

    پس از آن که افزونه HTTPS Redirection را دانلود، نصب و فعال کردید، با رفتن به منوی تنظیمات آن می‌توانید گزینه‌ها را فعال کنید. برای این کار، در منوی اصل تنظیمات وردپرس، روی لینک منوی «HTTPS Redirection» کلیک کنید.

    https-redirection-plugin-settings

    در منوی تنظیمات، می‌توانید دو گزینه موجود را فعال کنید. این گزینه‌ها عبارت است از:

    •         فعال کردن ریدایرکت خودکار به HTTPS
    •         واداشتن منابع به استفاده از آدرس URL جدید با HTTPS

    در ادامه هر یک از این گزینه‌ها را توضیح می‌دهیم.

     

    1.      فعال کردن ریدایرکت خودکار به HTTPS

     

    همانطور که از نام آن مشخص است، فعال کردن این گزینه امکان تغییر مسیر یا ریدایرکت صفحات به آدرس HTTPS بصورت خودکار را فراهم می‌کند. برای مثال، فرض کنید که قرار است گواهی SSL را برای آدرس وب سایت زیر اعمال کنید:

    www.your-domain.com/my-test-page

    در این شرایط، چنانچه کسی از آدرس URL معمولی یعنی “http://www.your-domain.com/my-test-page” استفاده کنید، به شکل خودکار به آدرس زیر هدایت می‌شود:

    https://www.your-domain.com/my-test-page

    بنابراین شما همیشه بازدیدکنندگان به نسخه HTTPS صفحات وب هدایت می‌شوند.

     

    2.      واداشتن منابع به استفاده از آدرس URL جدید با HTTPS

     

    اگر در وب‌سایت خود فایل‌های ثابت یا استاتیک زیادی دارید که در پست‌ها و صفحات شما با استفاده از URLهای «غیر از https» تعبیه شده‌اند، باید تغییر داده شوند. با استفاده از افزونه HTTPS Redirection می‌توانید این کار را به راحتی انجام دهید. در غیر این صورت، مرورگر اخطار SSL را به کاربران نشان می‌دهد. فعال کردن این گزینه منجر به بارگیری پویای این فایل‌های ثابت با استفاده از URL جدید HTTPS خواهد شد.

     

    نحوه عیب‌یابی افزونه ریدایرکت HTTPS Redirection

     

    پس از نصب و استفاده از پلاگین HTTPS Redirection، ممکن است با مشکلاتی نظیر از کار افتادن سایت خود مواجه شوید. در صورتی که این اتفاق رخ دهد، باید برای برطرف کردن مشکل مراحل زیر را دنبال کنید.

    روش اول؛ فایل .htaccess را در دایرکتوری اصلی نصب وردپرس باز کرده و هر چیزی که بین دو خط زیر قرار دارد، حذف کنید.  

    # BEGIN HTTPS Redirection Plugin

    # END HTTPS Redirection Plugin

    روش دوم؛ فایل htaccess را ذخیره کنید. با ذخیره فایل تمام تغییراتی که افزونه در فایل ایجاد کرده، پاک می‌شود.  

    روش سوم؛ افزونه را غیرفعال کرده و یا یا نام پوشه مربوط به آن را عوض کنید (تغییر نام پوشه نیز منجر به غیرفعال شدن افزونه می‌شود).

     

    سخن پایانی

     

    نصب گواهی SSL برای یک وب سایت و تغییر مسیر صفحات وب از HTTP به HTTPS گاهی می‌تواند دردسرساز باشد. در وردپرس، می‌توانید این کار را با استفاده از افزونه HTTPS Redirection انجام دهید. این پلاگین با داشتن قابلیت‌های منحصربه‌فرد، نحوه اعمال گواهی روی وب سایت و تغییر مسیر دامنه و صفحات را ساده‌تر می‌کند. در این مطلب هر آنچه را که برای نصب، استفاده و حتی عیب‌یابی پلاگین HTTPS Redirection لازم است بدانید، بررسی کردیم.

     

    سوالات متداول

     

    •         آیا از افزونه HTTPS Redirection می‌توان برای ریدایرکت کردن صفحات مجزا استفاده کرد؟

    بله؛ با استفاده از این پلاگین می‌توانید هم کل دامنه و هم صفحات انتخابی را به آدرس URL جدید HTTPS تغییر مسیر دهید.

    •         پلاگین افزونه HTTPS Redirection چه قابلیت‌هایی دارد؟

    قابلیت‌های اصلی این افزونه عبارت است از؛ ریدایرکت کردن کل دامنه، انتخاب صفحات دلخواه برای تغییر مسیر به HTTPS و  امکان بارگیری اجباری فایل‌های استاتیک.

    •         افزونه HTTPS Redirection با کدام نسخه وردپرس سازگار است؟

    این پلاگین روی آخرین نسخه وردپرس قابل نصب بوده و می‌توانید از آن استفاده کنید. 

     

  • آموزش افزونه  Redirection

    آموزش افزونه Redirection

    افزونه Redirection محبوب‌ترین افزونه ریدایرکت برای وردپرس است. با استفاده از این افزونه شما می‌توانید به‌راحتی 301 ریدایرکت را مدیریت کنید، خطاهای 404 را پیگیری کنید و به‌طورکلی هرگونه ضعف و سستی که ممکن است وب‌سایت شما داشته باشد را مرتب کنید. در واقع افزونه Redirection می‌تواند به کاهش خطاها و بهبود رتبه وب‌سایت شما کمک کند.

    پلاگین Redirection به‌گونه‌ای طراحی شده است که در وب‌سایت‌هایی با چند تغییر مسیر به وب‌سایت‌هایی با هزاران تغییر مسیر استفاده شود. این افزونه رایگان بوده و بیش از 10 سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    در این مقاله از مجموعه مقالات آکادمی SSL، می‌خواهیم به‌صورت کامل و جامع به معرفی و بررسی افزونه Redirection بپردازیم و شما را با قابلیت‌های این افزونه، نحوه نصب و استفاده از آن آشنا کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

    همچنین برای اطلاع از سایر پلاگین های مربوط به ssl، می توانید از طریق بخش افزونه های ssl اقدام کنید.

     

    ریدایرکت (redirect) چیست؟

     

    آیا تابه‌حال روی صفحه‌ای کلیک کرده‌اید و درحالی‌که منتظر بارگذاری آن هستید، URL آن به طور ناگهانی به یک صفحه کاملاً متفاوت تغییر کند؟ این امر به‌ویژه  زمانی که سرعت اینترنت بسیار کند باشد، قابل‌توجه است. خوب، اگر این اتفاق برای شما افتاده است، پس قبلاً تغییر مسیر را تجربه کرده‌اید. در واقع این فرایند بارگذاری صفحه مشخصی است که URL یک صفحه دیگر وارد می‌شود.

    به‌عنوان‌مثال، شما صفحه‌ای در سایت خود دارید با آدرس www.yourdomain.com/blog/biggest-sites-of-2020 اما در سال 2022 می‌خواهید آن را به‌روزرسانی کنید، بنابراین صفحه‌ای به نام www.yourdomain.com/blog/biggest-sites-of-2022 ایجاد می‌کنید. اکنون دیگر نیازی به صفحه قدیمی ندارید، اما در  SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) رتبه خوبی دارد؛ بنابراین، شما یک تغییر مسیر راه‌اندازی می‌کنید که وقتی کاربران آدرس www.yourdomain.com/blog/biggest-sites-of-2020 را در نوار URL وارد می‌کنند، به طور خودکار آنها  را به www.yourdomain.com/blog/biggest-sites-of-2022 می‌برد.

    به زبان ساده‌تر ریدایرکت یا تغییر مسیر به طور خودکار بازدیدکننده‌ای را که می‌خواهد به URL A (www.yourdomain.com/blog/biggest-sites-of-2020) دسترسی داشته باشد به URL B (www.yourdomain.com/blog/biggest-sites-of-2022) هدایت می‌کند.

     

    ریدایرکت 301 چیست؟

     

    Redirect 301 که به‌عنوان تغییر مسیر دائمی نیز شناخته می‌شود، به کاربران اینترنت و موتورهای جستجو نشان می‌دهد که محتوا به آدرس دیگری منتقل شده یا برای همیشه حذف شده است. این رایج‌ترین تغییر مسیر است و به URL جدید شما اجازه می‌دهد تا شهرت آدرس قبلی را حفظ کند.

    بنابراین، اگر یک صفحه محبوب و دارای رتبه خوب را به صفحه دیگری هدایت کنید، صفحه دوم (در تئوری) رتبه و ترافیک یکسانی را حفظ می‌کند.

    از دیگر ریدایرکت‌هایی که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

    •         Redirect 302: یک URL اصلی را به‌طور موقت به یک URL ثانویه هدایت می‌کند. موتورهای جستجو به نمایه‌سازی URL اصلی ادامه می‌دهند. این نوع تغییر مسیر را می‌توان برای وب‌سایت‌های در تعمیر استفاده کرد.
    •         Redirects 307  و  308: برای موارد فنی مناسب است و بسیار کم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    برای ریدایرکت HTTP به HTTPS می توانید از آموزش افزونه Really Simple SSL استفاده نمایید.

    چه زمانی باید از افزونه  Redirection استفاده کرد؟

     

    از جمله موارد مهمی که شما به افزونه ریدایرکت نیاز دارید شامل:

    •         تصمیم بگیرید که پست‌ها یا مقالات خود را به‌روزرسانی کنید.
    •         هر نوع محتوایی را در وب‌سایت خود (رسانه‌ها، صفحات، پست‌ها، محصولات، نمونه کارها و غیره) تغییر دهید یا حذف کنید.
    •         دسته‌ها، برچسب‌ها، نویسندگان را ویرایش یا حذف کنید.
    •         نام دامنه خود را تغییر دهید.
    •         ساختار پیوندهای ثابت خود را در وب‌سایت‌تان تغییر دهید.
    •         . یک وب‌سایت جدید راه‌اندازی کنید.
    •         نسخه جدید فایل (pdf، ppt، و غیره) را آپلود کنید.

    تنظیم تغییر مسیرها ممکن است بسیار پیچیده به نظر برسد، اما باید آن‌ها را انجام دهید. در غیر این صورت، با خطای 404 روبرو خواهید شد. این خطا به صفحه‌ای اشاره دارد که وجود ندارد یا به‌صورت کامل حذف شده است.

    قابل‌ذکر است که ریدایرکت‌ها به بهبود تجربه کاربری در وب‌سایت شما کمک می‌کنند، مسیردهی را برای بازدیدکنندگان شما روان و از فرود آنها در صفحات خطا جلوگیری می‌کند. حتی اگر صفحات 404 زیبا و خنده‌دار ایجاد کنید، مشاهده آنها خسته‌کننده است و می‌تواند بازدیدکنندگان‌تان را از سایت شما دور کند.

     

    اهمیت استفاده از افزونه  Redirection

     

    اگر سایت جدیدی راه‌اندازی می‌کنید که جایگزین سایت موجود می‌شود، دستورالعمل‌های زیر را دنبال کنید تا قبل از اینکه سایت جدید فعال شود، ریدایرکت‌های خود را تنظیم کنید. تا زمانی که سایت جدید راه‌اندازی شود، تغییر مسیرهایی که تنظیم کرده‌اید روی وب‌سایت فعلی شما تأثیری نخواهد داشت.

    اگر به هر یک از دلایل ذکر شده در بالا، Redirect را تنظیم می‌کنید، به‌سادگی آن را به‌محض اینکه به آن نیاز داشتید تنظیم کنید. تغییر مسیرهای اضافه شده به یک سایت فعال بلافاصله پس از تنظیم، اعمال می‌شوند.

    در واقع  هنگامی که ربات موتور جستجو سایت شما را کاوش می‌کند، به هر صفحه رتبه‌ای می‌دهد که محتوای آن برای نمایش در SERP چقدر خوب است. بر اساس رتبه‌بندی‌هایی که همه صفحات در سایت جمع‌آوری می‌کنند (و چند عامل دیگر)، سایت با آن موتور جستجوی خاص اعتبار کسب می‌کند.

    وقتی مالک سایت، صفحه خاصی را نمی‌خواهد، اگر بخواهد آن را حذف کند، رتبه‌بندی آن صفحه از بین می‌رود و قدرت کلی وب‌سایت به طور بالقوه کاهش می‌یابد. احتمالاً صفحات دیگر روی آن نیز در SERPها پایین‌تر نشان داده می‌شوند.

    به‌جای حذف صفحه، مالک یک تغییر مسیر به یک صفحه جدیدتر و مرتبط‌تر تنظیم می‌کند تا رتبه‌بندی صفحه اصلی از بین نرود، بلکه به صفحه جدید منتقل شود، بنابراین بر اعتبار سایت تأثیری نخواهد گذاشت. همه اینها برای ایجاد ترافیک طبیعی بیشتر از موتورهای جستجو انجام می‌شود.

     

    نحوه تنظیم افزونه  Redirection

     

    برای تنظیم تغییر مسیرها در وب‌سایت‌هایی که توسط WashU IT میزبانی می‌شوند، از جمله سایت‌های موجود در WUSM Web Theme، از افزونه‌ای به نام Redirection استفاده می‌کنند. پلاگین‌ها ابزارهایی هستند که می‌توانند به قالب اصلی سایت شما اضافه شوند، بنابراین این ابزار به‌صورت خودکار در سایت شما در دسترس نیست.

     

    تغییر مسیر در وردپرس با افزونه  Redirection

     

    افزونه Redirection با بیش از 2 میلیون نصب فعال، محبوب‌ترین افزونه‌های ریدایرکت به شمار می‌رود. از قابلیت‌های این افزونه می‌توان به مواردی مانند استفاده آسان، نصب و راه‌اندازی سریع اشاره کرد. این افزونه به شما اجازه می‌دهد تا بدون کدنویسی  به‌راحتی ریدایرکت‌ها را ایجاد کنید.

    اگر یک مبتدی وردپرس هستید و می‌خواهید صفحه‌ای را به صفحه دیگری هدایت کنید، استفاده از افزونه Redirection برای شما گزینه بسیار خوبی به شمار می‌رود.

     

    ویژگی‌های افزونه Redirection

     

    وضعیت ورود

    گزینه ورود به سیستم قابل تنظیم به شما امکان می‌دهد تمام تغییر مسیرهایی را که در سایت شما اتفاق می‌افتد، از جمله اطلاعات مربوط به بازدیدکننده، مرورگر مورد استفاده و ارجاع‌دهنده را مشاهده کنید. برای هر ریدایرکت یک تعداد hit حفظ می‌شود، بنابراین می‌توانید ببینید که آیا از URL استفاده می‌شود یا خیر.

     

    فیلتر سفارشی

    می‌توانید از گزارش‌ها خروجی بگیرید و برای بررسی دقیق‌تر آن‌ها را فیلتر کنید.

     

    آدرس IP

    نمایش اطلاعات جغرافیایی در مورد یک آدرس IP و همچنین اطلاعات کامل عامل کاربر، تا بدانید که بازدیدکننده چه کسی است. شما می‌توانید برای برآورده کردن الزامات قانونی منطقه جغرافیایی خود، جمع‌آوری IP را غیرفعال یا کاهش دهید و می‌توانید مقدار اطلاعات گرفته شده را از حداقل به هدرهای HTTP تغییر دهید. همچنین می‌توانید هر تغییر مسیری که در وب‌سایت شما اتفاق می‌افتد، از جمله مواردی که خارج از Redirection انجام می‌شوند، ثبت کنید.

     

    هدرهای HTTP

    هدرهای HTTP را می‌توان به ریدایرکت‌ها یا کل وب‌سایت اضافه کرد. انجام این کار به کاهش تأثیر تغییر مسیرها یا افزایش امنیت کمک می‌کند. همچنین می‌توانید هدرهای سفارشی خود را اضافه کنید.

     

    ردیابی خطاهای 404

    افزونه Redirection تمام خطاهای 404 را که در سایت شما رخ می‌دهد پیگیری می‌کند و به شما امکان می‌دهد مشکلات را ردیابی و رفع کنید. همچنین می‌توان خطاها را گروه‌بندی کرد تا نشان دهد که باید توجه‌تان را کجا متمرکز کنید.

     

    کنترل پارامتر QUERY

    می‌توانید پارامترهای کوئری را دقیقاً مطابقت دهید، آنها را نادیده بگیرید و حتی آنها را به هدف خود منتقل کنید.

     

    انتقال پیوندهای دائمی (MIGRATE PERMALINKS)

    آیا ساختار پیوند ثابت خود را تغییر داده‌اید؟ شما می‌توانید پیوندهای ثابت قدیمی را به‌سادگی با وارد کردن ساختار پیوند ثابت قدیمی منتقل کنید. افزونه Redirection از Migrations متعدد پشتیبانی می‌کند.

     

    پشتیبانی آپاچی و NGINX

    به طور پیش‌فرض افزونه Redirection تمام تغییر مسیرها را با استفاده از وردپرس مدیریت می‌کند. بااین‌حال می‌توانید آن را پیکربندی کنید تا تغییر مسیرها به‌طور خودکار در یک فایل htaccess ذخیره و توسط خود آپاچی مدیریت شوند.

    اگر از Nginx استفاده می‌کنید، می‌توانید تغییر مسیرها را به یک فایل Nginx rewrite rules صادر کنید.

     

    مجوزهای ریزدانه (FINE-GRAINED)

    مجوزهای دقیق در دسترس هستند، بنابراین می‌توانید افزونه را برای کاربران مختلف شخصی‌سازی کنید. اگر بخواهید از اقدامات خاصی جلوگیری و عملکرد را حذف کنید، این ویژگی برایتان کاربردی است. 

     

    واردات و صادرات (IMPORT & EXPORT)

    افزونه Redirection دارای یک سیستم واردات و صادرات با امکانات کامل است و شما می‌توانید موارد زیر را کنترل و مدیریت کنید:

    •         وارد کردن و صادر کردن داده‌ها به Apache.htaccess
    •         صادر کردن داده‌ها به Nginx rewrite rules
    •         کپی ریدایرکت‌ها را بین وب‌سایت‌ها با استفاده از JSON
    •         وارد کردم و صادر کردن داده‌ها به CSV برای مشاهده در یک صفحه گسترده
    •         استفاده از WP CLI برای خودکارسازی واردات و صادرات

    همچنین می‌توانید افزونه‌های زیر وارد کنید:

    •         ریدایرکت‌های Simple 301
    •         ریدایرکت SEO
    •         مدیر تغییر مسیر ایمن
    •         رنک مث
    •         ریدایرکت‌های  WordPress old slug
    •         ریدایرکت‌های  Quick Post/Pages

     

    سازگار با SEARCH REGEX

    افزونه Redirection با Search Regex سازگار است و به شما امکان می‌دهد تغییر مسیرهای خود را به‌صورت انبوه به‌روزرسانی کنید.

    رایگان

    افزونه Redirection کاملاً رایگان است و هیچ نسخه پرمیومی ندارد که با پرداخت پول در دسترس قرار بگیرد. در واقع این افزونه یک افزونه مدیریت ریدایرکت اختصاصی است.

     

    نحوه نصب و راه‌اندازی افزونه Redirection

     

    در گذشته تغییر مسیرها با نوشتن کد ایجاد می‌شدند، اما با استفاده از افزونه‌های وردپرس، دیگر نیازی به آن نیست. افزونه Redirection یکی از معروف‌ترین افزونه‌های وردپرس است که این 301 تغییر مسیر را مدیریت و از نسخه‌های PHP 5.4 و بالاتر پشتیبانی می‌کند.

     

    مراحل نصب پلاگین Redirection

     

    مرحله 1: ابتدا وارد داشبورد وردپرس خود شوید.

    مرحله 2: در سمت چپ منو، نشانگر ماوس را روی Plugins نگه دارید و روی Add New کلیک کنید.

    ورود به پنل وردپرس

    مرحله 3: در صفحه‌ای که باز می‌شود، Redirection را در نوار جستجو تایپ کنید و به دنبال افزونه بگردید، پس از پیدا کردن آن روی Install Now کلیک کنید.

    جستجوی redirection

    مرحله 4: پس از نصب افزونه، برای فعال‌سازی آن روی گزینه Activate کلیک کنید.

    ورود به welcome to redirection

    خب اکنون باید آن را اجرا کنیم. برای انجام این کار به منوی Tools بروید و تا صفحه Welcome to Redirection را مشاهده کنید. این صفحه شامل برخی از اطلاعات اولیه در مورد افزونه است.

    مرحله 5: در پایین صفحه خوش آمد گویی، روی Start Setup کلیک کنید.

    start setup https redirection

    مرحله 6: در صفحه بعد 2 گزینه برای انتخاب monitor permalink changes و keep logs of all redirects and 404 برای انتخاب وجود دارد که بسته به نیاز خود می‌توانید هر کدام از آن‌ها را انتخاب کنید. سپس روی Continue Setup کلیک کنید.

    گزینه monitor permalink changes

    مرحله 7: افزونه از ریدایرکت  REST API استفاده می‌کند، بنابراین در صفحه زیر، هر گزینه باید به‌طور خودکار بررسی شود. در نهایت روی Finish Setup کلیک کنید.

    Rest api در افزوه https redirection

    مرحله 8: منتظر بمانید تا تنظیمات کامل شود و روی Finished کلیک کنید.

    finished در https redirection

    به همین راحتی! نصب و راه‌اندازی افزونه Redirection انجام می‌شود و شما می‌توانید از آن استفاده  کنید.

     

    چگونه از افزونه Redirection استفاده کنیم؟

     

    اکنون که با موفقیت افزونه Redirection را نصب کردید، در ادامه به آموزش نحوه استفاده از این افزونه می‌پردازیم.

    مرحله 1: ابتدا نشانگر ماوس خود را روی منوی Tools ببرید و Redirection را انتخاب کنید.

    tools redirection در افزونه https redirection

    صفحه اصلی افزونه Redirection به دو بخش تقسیم می‌شود:

    تغییر مسیرهای قبلی (Previous redirections)

    افزودن تغییر مسیرهای جدید (Adding new redirections)

    مرحله 2: به بخش Add new redirection بروید.

    اضافه کردن redirect در افزونه https redirection

    مرحله 3: آدرس منبع را در قسمت Source URL وارد کنید.

    مرحله 4: آدرس مقصد را در قسمت Target URL وارد کنید.

    مرحله 5: روی Add Redirect کلیک کنید.

    به‌عنوان‌مثال: تغییر مسیر http://monovm.com/gallery به http://monovm.com/photo.

    add a redirect

     

    جمع‌بندی

     

    یادگیری نحوه استفاده از ریدایرکت برای صفحات وب که دیگر موردنیاز نیستند، یک مهارت ضروری در مدیریت وب‌سایت است. این نه‌تنها به بهبود سئو وب‌سایت کمک می‌کند، بلکه یک پیشرفت عالی برای تجربه کاربر است. در نتیجه به‌جای مشاهده صفحه 404، به طور خودکار به صفحه مرتبط هدایت می‌شوید.

    در این مقاله به آموزش کامل و جامع افزونه Redirection پرداختیم و شما را با نحوه نصب و استفاده از آن آشنا ساختیم. اگر در هنگام نصب و راه‌اندازی افزونه Redirection سؤالات و ابهاماتی ایجاد شد، می‌توانید از طریق کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید یا با کارشناسان ما تماس بگیرید تا راهنمایی‌های لازم را در اختیار شما قرار دهند.

     

    سؤالات متداول

     

    1- افزونه Redirection چیست؟

    پلاگین‌های تغییر مسیر تضمین می‌کنند که هر لینک شکسته به صفحه مرتبط دیگری در وب‌سایت وردپرس شما وصل شود. به‌این‌ترتیب، اگر بازدیدکننده‌ای روی لینک شکسته کلیک کند، به‌سادگی به مکان جدیدی هدایت می‌شود.

    2- چگونه از پلاگین ریدایرکت 301 استفاده کنیم؟

    برای شروع، باید افزونه را در وب‌سایت خود نصب و فعال کنید. پس از آن، باید به Settings » 301 Redirects بروید. در اینجا می‌توانید URL قدیمی را در قسمت Request و URL موردنظر خود را در قسمت Destination وارد کنید. پس از انجام این کار، روی گزینه Add New کلیک کنید تا ریدایرکت 301 ایجاد شود.

    3- چرا از ریدایرکت استفاده می‌شود؟

    برای نمایش نسخه اصلی وب‌سایت، اجتناب از محتوای تکراری، حفظ ارزش لینک و انتقال سایت‌ها به دامنه‌های جدید از ریدایرکت‌ها استفاده می‌شود. به‌غیراز HTTP، تغییر مسیرهای HTML و جاوا اسکریپت نیز وجود دارد. هنگام استفاده از این دو نوع تغییر مسیر باید بسیار مراقب باشید؛ زیرا همیشه مورد استقبال موتورهای جستجو قرار نمی‌گیرند.

  • آموزش افزونه Really Simple SSL در وردپرس

    آموزش افزونه Really Simple SSL در وردپرس

    برای اینکه اطلاعات بینِ کلاینت و سرور سایت وردپرسی شما با امنیت بالا منتقل شود، باید از پروتکل HTTPS استفاده نمایید و برای اینکه وب سایت شما از این پروتکل استفاده کند، باید یک گواهی SSL بر روی وب سایت خود نصب کنید. برای این منظور می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید که یکی از آنها استفاده از افزونه‌ی Really Simple SSL است. در این مقاله آموزش کار با افزونه‌ی Really Simple SSL در وردپرس به‌صورت تصویری ارائه شده است و شما می توانید تنظیمات دلخواه برای فعال سازی ssl روی وبسایت خود را از طریق این پلاگین، اعمال کنید.

     

    معرفی افزونه‌ی Really Simple SSL

    آموزش کار با افزونه really simple ssl در وردپرس

     

    افزونه ssl واقعا ساده یا Really Simple SSL، در واقع یک پلاگین وردپرسی جهت نصب و فعال سازی گواهی SSL و پروتکل HTTPS روی وبسایت شما می باشد. این پلاگین یکی از افزونه های رایگان وردپرس می باشد که بدون هیچ هزینه ای قابل نصب و فعال سازی می باشد.

    اجازه دهید تا در ابتدا از موضوع پروتکل شروع کنیم. پروتکل‌ها، همان‌طور که از نامشان نیز پیدا است، قوانین و مقرراتی را در حوزه‌ی تخصصی‌شان وضع می‌کنند. در حوزه‌ی اینترنت هم پروتکل‌ها وظیفه دارند تا قوانین مربوط به انتقال داده بین کلاینت و سرور را تعیین کنند. اولین پروتکل، HTTP بود که توسط تیم برنرزلی طراحی گردید. با استفاده از این پروتکل بود که اولین وب سایت‌ها توانستند در شبکه‌ی جهانی وب منتشر شوند.

    آشنایی بیشتر با این پروتکل در مقاله : http چیست؟

     

    اما بعد از مدتی مشخص شد که استفاده از این پروتکل مشکلاتی امنیتی دارد. موضوع این بود که بر روی داده‌هایی که بین Client و Server و با استفاده از این پروتکل منتقل میشد، هیچ گونه رمزگذاری انجام نمی‌گرفت. بنابراین افراد دیگری می‌توانستند به تمامی اطلاعات کاربران دسترسی داشته باشند.

    بعد از اینکه این باگ امنیتی در پروتکل HTTP کشف گردید، متخصصین در سال 1995 موفق به طراحی پروتکلی گردیدند که توانست این باگ‌ها را برطرف کند. این پروتکل به نامِ HTTPS نامگذاری گردید. برای اینکه وب سایت از این پروتکل استفاده کند، باید گواهی SSL معتبری بر روی وب سایت نصب شود.

    معرفی کامل پروتکل https در  : https چیست؟

     

    فعال‌سازی این گواهی و نصبِ آن بر روی وب سایت ممکن است اندکی دارای چالش باشد. اما اگر از وردپرس استفاده می‌کنید، افزونه‌هایی برای نصب ساده‌ی گواهی SSL بر روی وب سایت طراحی شده است. یکی از مهم‌ترین و معروف‌ترینِ این افزونه‌ها، Really Simple SSL است. با استفاده از این افزونه قادر خواهید بود تا بدون حتی یک خط کُدنویسی، گواهی SSL خود را بر روی وب سایتتان نصب کنید.

     

    کاربرد و مزایای استفاده از افزونه‌ی Really Simple SSL

    همان‌طور که پیشتر نیز عنوان شد، برای اینکه بتوانید وب سایت خود را به‌جای استفاده از پروتکل HTTP با استفاده از پروتکل HTTPS باز کنید، نیاز دارید تا گواهی SSL معتبر خود را بر روی وب سایت نصب کنید.

    یکی از بهترین افزونه های SSL که برای انجامِ این کار در وردپرس طراحی شده است، افزونه‌ی Really Simple SSL است. این افزونه بیشتر از 40 میلیون بار با استفاده از مخزن وردپرس دانلود شده است و همین حالا نیز گواهی SSL بیشتر از 5 میلیون وب سایت در دنیا با استفاده از این پلاگین نصب شده است. این نشان می‌دهد که استفاده از پلاگین Really Simple SSL اولاً بسیار کارآمد و ثانیاً بسیار ساده است.

    با استفاده از این پلاگین و تنها با چند کلیک خواهید توانست تا وب سایت خود را بر روی HTTPS باز کنید و همچنین پیکربندی و تنظیمات مربوط به این موضوع را نیز بر روی وب سایت خود انجام دهید. البته این پلاگین نیز یک نسخه‌ی رایگان و یک نسخه‌ی پولی دارد که به‌صورت طبیعی، استفاده از نسخه‌ی غیر رایگان آن می‌تواند گزینه‌های حرفه‌ای‌تری را در اختیار شما قرار دهد.

    به‌عنوان نمونه یکی از آپشن‌هایی که نسخه‌ی غیر رایگان Really Simple SSL در اختیار شما قرار خواهد داد، فعال‌سازی هدر امنیتی HSTS است. با استفاده از این قابلیت وب سایت شما فقط با استفاده از پروتکل امن HTTPS باز خواهد شد. با این حال اگر از این افزونه فقط برایِ نصب گواهی SSL استفاده می‌کنید، نسخه‌ی رایگان آن هم پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

     

    آموزش نصب افزونه Really Simple SSL در وردپرس

    برای اینکه افزونه‌ی Really Simple SSL را بر روی وب سایت وردپرسی خود نصب کنید، لازم است تا گام‌های زیر را به ترتیب طی کنید.

    گام اول:  ابتدا وارد داشبود وردپرس خود شوید و از منوی سمت راست، گزینه‌ی Plugins را انتخاب کنید. سپس از صفحه‌ی سمت راست، افزونه‌ی Really Simple SSL را سرچ کنید.

    گام دوم: حالا بر روی کلید Install در پلاگین Really Simple SSL کلیک کنید. نحوه‌ی انجام این کار در شکل زیر نشان داده شده است.

     

    مراحل نصب پلاگین ssl واقعا ساده در وردپرس

     

    گام سوم: پس از اینکه پلاگین را به‌صورت کامل نصب کردید، باید آن را فعال کنید. برای این منظور بر روی Active کلیک کنید. بعد از انجامِ این کار، پیغام نصب و فعال‌سازی موفق افزونه به‌صورت نشان داده در شکل زیر برای شما به نمایش درخواهد آمد.

    فعال سازی افزونه اس اس ال واقعا ساده در وردپرس

     

    گام چهارم: قبل از اینکه گواهی SSL را بر روی وب سایت خود فعال کنید، مطمئن شوید که از تمامی اطلاعات وب سایت نسخه‌ی پشتیبان تهیه کرده‌اید. سپس بر روی گزینه‌ی Go ahead active SSL کلیک کنید. بعد از انجام این کار احتمالاً نیاز خواهد داشت تا دوباره در وردپرس Login کنید.

     

    گام پنجم: حالا مجدداً به داشبود وردپرس بازگردید و گزینه‌ی Settings > SSL را انتخاب کنید. پس از این انتخاب، مطمئن شوید که گزینه‌ی Mixed Content fixed was successfully detected on the front-end تیک سبز رنگ دریافت کرده باشد. این موضوع در شکل زیر نشان داده شده است.

     

    تنظیمات افزونه simple SSL WordPress

    با استفاده از همین چند گامِ ساده، شما توانستید تا پلاگین Really Simple SSL را بر روی وب سایت خود نصب کنید. در ادامه‌ی این مقاله نکاتی را در مورد تنظیمات این پلاگین خواهید آموخت.

     

    آموزش تنظیمات و اجرای افزونه Really Simple SSL در وب سایت

    هنگامی که پلاگین Really Simple SSL را بر روی وب سایت خود نصب کردید، برای استفاده از آن باید تنظیماتی را نیز انجام دهید. در این قسمت از مقاله‌ی آموزش کار با افزونه‌ی Really Simple SSL در وردپرس می‌خواهیم در مورد زبانه‌ی Setting با شما صحبت کنیم.

    هنگامی که این Tab را فعال کنید، گزینه‌های نشان داده شده در شکل زیر را خواهید دید:

    تنظیمات و پیکر بندی پلاگین

    گزینه‌های قرار گرفته در این قسمت، در ادامه توضیح داده شده‌ است:

    Stop Editing the .htaccess file: اگر این گزینه را فعال کنید، فایل htaccess ویرایش نخواهد شد. فعال کردن این گزینه زمانی کاربردی است که مطمئن باشید تمامی تنظیمات به درستی انجام شده است.

    Auto replace mixed content: هنگامی که وب سایت شما در برخی از صفحات از پروتکل HTTP و در برخی دیگر از HTTPS استفاده کند، می‌گوییم از محتوای مختلط یا همان Mixed Content استفاده می‌کند. با فعال‌سازی این گزینه، اطمینان حاصل خواهید کرد که گواهی SSL در تمامی صفحات وب سایت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    Enable JavaScript Redirection to SSL: هنگامی که به هر دلیل از HTTPS در کُدهای JS استفاده نشود، خطاهای مربوط به Mixed Content داده می‌شود. با فعال‌سازی این گزینه اطمینان خواهید یافت که تمامی مواردی که از جاوا اسکریپت در آنها استفاده شده است، از گواهی SSL استفاده می‌کنند.

    هنگامی که تمامی تنظیمات موردنظر را بر روی افزونه انجام دادید، کافی است تا بر روی کلید «SAVE» در انتهای صفحه کلیک کنید.

     

    لینک دانلود افزونه‌ی Really Simple SSL و آموزش آپلود در وردپرس

    در بخش قبل دیدیم که چطور می‌توان با استفاده از مخزن وردپرس، پلاگین Really Simple SSL را بر روی وب سایت نصب کرد. اما برای اینکه بتوانید این پلاگین را بر روی وب سایت خود نصب و فعال کنید، می‌توانید خود به‌صورت مستقیم فایل نصبی آن را دانلود کنید و سپس با استفاده از وردپرس، اقدام به نصب و فعال‌سازی آن کنید. 

    برای این منظور کافی است تا در ابتدا افزونه را از طریق لینک زیر دانلود کنید:

    https://wordpress.org/plugins/really-simple-ssl/

    پس از ورود به این لینک، بر روی کلید Download کلیک کنید.

    بعد از دانلود فایل، برای نصب و فعال‌سازی آن به داشبورد وردپرس خود مراجعه و بر روی گزینه‌ی Plugins و پس از آن Add New کلیک کنید. نحوه‌ی دسترسی به این گزینه در شکل زیر نشان داده شده است.

    آپلود پلاگین ssl واقعا ساده در وردپرس

    حالا در قسمت سمت راست، بر روی کلید Upload Plugin کلیک کنید.

    آموزش و راهنمای نصب ssl really simple در سایت وردپرسی

    با کلیک بر روی این گزینه، صفحه‌ی مربوط به آپلود پلاگین نشان داده خواهد شد. نمونه‌ی این پنجره در شکل زیر نشان داده شده است. در این قسمت باید بر روی کلید Choose File کلیک کنید و سپس مسیرِ دخیره‌ی فایل دانلود شده را به وردپرس اعلام کنید.

    انتخاب فایل افزونه

    پس از آنکه فایل‌ پلاگین موردنظر را آپلود کردید، گزینه‌ی Install Now فعال خواهد شد. با انتخاب این گزینه، افزونه‌ی موردنظر نصب خواهد شد.

    پس از نصب پلاگین، با پیغامی مبنی بر موفقیت در نصب روبرو خواهید شد. در ادامه برای فعال‌سازی پلاگین، کافی است بر رویِ گزینه‌ی Active Plugin کلیک کنید. این موضوع در شکل زیر نشان داده شده است.

    فعال سازی پلاگین Simple SSL

    جمع‌بندی

    یکی از فاکتورهای اساسی برای تمامی وب سایت‌ها و به‌خصوص وب سایت‌های فروشگاهی، داشتن گواهی SSL و استفاده از پروتکل امنِ HTTPS است. اما هنگامی که گواهی SSL را دریافت کردید، برایِ نصب آن بر روی وب سایت ممکن است به چالش‌هایی برخورد کنید. اگر وب سایتِ شما وردپرسی است، افزونه‌های مختلفی وجود دارند که امکانِ انجام این کار را برای شما راحت کرده‌اند. در این مقاله علاوه بر یک سری توضحیحات اجمالی در خصوص پروتکل HTTPS و همچنین گواهی SSL، آموزش کار با افزونه‌ی Really Simple SSL در وردپرس را نیز به شما آموزش دادیم.

     

    سؤالات متداول

     

    مراحل نصب و فعال سازی پلاگین Really Simple SSL در وردپرس چگونه است؟

    برای نصب این پلاگین، ابتدا از روش های ذکر شده که در این مقاله اقدام نمایید و برای فعال سازی HTTPS و SSL طبق تصاویر درج شده اقدام نمایید.

     

    برای نصب گواهی SSL چه باید کرد؟

    اگر از وردپرس استفاده می‌کنید، برای نصب گواهی SSL افزونه‌های متعددی طراحی شده است. یکی از محبوب‌ترین این افزونه‌ها، Really Simple SSL است که در این مقاله نحوه‌ی کار با آن را توضیح داده‌ایم.

  • افزونه های رایگان SSL در وردپرس

    افزونه های رایگان SSL در وردپرس

    استفاده از پلاگین ها و افزونه های وردپرسی در فعال سازی SSL برای وبسایت، می تواند سرعت انجام کار را افزایش داده و برای این کار در این مقاله به بررسی بهترین افزونه های وردپرسی جهت فعال سازی گواهی SSL در وبسایت، اشاره خواهیم کرد. زمانی که شما یک وبسایت تازه تاسیس دارید یا از شروع فعالیت شما مدتیست گذشته، بهتر است چک لیست امنیتی و بهینه سازی وبسایت خود را مرور کنید تا موردی کم و کسر نباشد. یکی از فاکتور های مهم در این چک لیست، استفاده از گواهی SSL بر روی وبسایت است تا داده های منتقل شده بین مرورگر کاربر و سرور وبسایت، امنیت بالایی داشته باشد. به منظور انجام این فرآیند، اگر سایت شما از وردپرس استفاده می کند، می توانید به سرعت Https را با استفاده از پلاگین های رایگان روی وبسایت فعال کنید.

     

    معرفی 7 افزونه رایگان SSL در وردپرس

     

    افزونه‌های SSL متعددی به‌صورت رایگان در وردپرس وجود دارد که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

     

    • افزونه‌ رایگان Really Simple SSL

     

    افزونه های رایگان ssl وردپرس

     

    این افزونه رایگان SSL به شما کمک می‌کند تا با چند کلیک ساده، گواهی SSL خود را بر روی وب سایت نصب کنید و از پروتکل https بهره مند شوید. تمامی تنظیمات موردنظر توسط خودِ این افزونه و به‌صورت اتوماتیک انجام خواهد شد. بنابراین با استفاده از این پلاگین، دردسرهای مربوط به تنظیمات تخصصی نصب SSL را نخواهید داشت.

    راهنمای کامل این پلاگین : تنظیمات افزونه Really Simple SSL

     

    • افزونه‌ رایگان اس اس ال HTTPS Redirection

     

    افزونه ssl رایگان easy https

    دومین افزونه‌ای که برای نصب گواهی SSL در وردپرس قرار گرفته، HTTPS Redirection است. با استفاده از این پلاگین، این امکان را خواهید داشت تا URL هایی که از پروتکل HTTP استفاده می‌کنند، به‌صورت اتوماتیک به URL های با پروتکل HTTPS ریدایرکت شوند. به‌عبارت دیگر با استفاده از این پلاگین قادر خواهید بود تا برای کل دامنه (صفحه لندینگ اصلی وب سایت به همراه تمامیِ زیر دامین‌های آن) یک ریدایرکت خودکار ایجاد کنید.

     

    • افزونه‌ One Click SSL

     

    معرفی پلاگین های رایگان ssl One Click

    این پلاگین نیز یک افزونه رایگان SSL دیگر است که به شما این امکان را می‌دهد که فقط با یک کلیک، SSL را بر روی وب سایت خود فعال کنید. استفاده از این پلاگین با توجه به Wizard کاملاً ساده و البته کاربر پسندی که برای آن طراحی شده است، افراد زیادی را به استفاده از آن تشویق می‌کند. این پلاگین یک ویژگی دیگر هم دارد؛ اگر با استفاده از این پلاگین SSL خود را نصب کنید، تمامی عکس‌ها، اسکریپت‌ها و تمامی ملحقات وب سایت شما نیز از پروتکل https استفاده خواهند کرد.

     

    • افزونه‌  WC SSL Seal

     

    افزونه ssl seal برای اس اس ال رایگان در ووکامرس

    اگر وب سایت شما یک وب سایت فروشگاهی است، استفاده از این افزونه برای شما کاربردی خواهد بود. استفاده از این پلاگین باعث خواهد شد تا امنیت پلاگین ووکامرس که یک پلاگین جامع برای راه‌اندازی وب سایت‌های فروشگاهی است، بیشتر شود. بدیهی است که این موضوع برای کاربران، یک تجربه‌ی دلچسب از خریدشان را رقم خواهد زد.

     

    • افزونه‌ SSL Insecure Content Fixer

     

    پلاگین رایگان ssl insecure برای فعال سازی گواهی اس اس ال

    این افزونه سبب خواهد شد که محتوای ناامن HTTPS وب سایت شما حذف شود. بنابراین اگر از این افزونه استفاده کنید، می‌توانید مطمئن باشید که تا حد زیادی امنیت وب سایت شما تأمین خواهد شد.

     

    • پلاگین رایگان Force SSL

     

    پلاگین wp force ssl برای فعال سازی رایگان اس اس ال در وردپرس

    با استفاده از این افزونه قادر خواهید بود تا ترافیک غیرایمنی را که با استفاده از پروتکل HTTP ایجاد می‌شود را به پروتکل HTTPS تغییر دهید. همچنین این پلاگین به شما این امکان را خواهد داد تا بدون هیچ کُدنویسی، تمامی ارورهای SSL وب سایت خود را اصلاح کنید.

     

    • افزونه‌ رایگان SSL Zen

     

    معرفی بهترین پلاگین های رایگان برای نصب اس اس ال

    با استفاده از این افزونه رایگان SSL می‌توانید این گواهی را بر روی وب سایت خود نصب کنید و البته پیکربندی وب سایت برای استفاده از پروتکل HTTPS نیز توسط این افزونه به‌صورت اتوماتیک انجام خواهد شد. 

     

    جمع‌بندی

     

    استفاده از پروتکل HTTPS برای تمامی وب سایت‌ها، چه وب سایت‌های تجاری و چه وب سایت‌های شخصی، کاملاً لازم و ضروری است. اما برای اینکه بتوانید اطلاعات تبادل شده بین سرور و کلاینت را با استفاده از این پروتکل رمزگذاری کنید، باید از گواهی معتبر SSL استفاده کنید و آن را بر روی وب سایت خود نصب کنید. اگر وب سایت شما یک وب سایت وردپرسی باشد، افزونه‌های متعددی نیز برای انجامِ این کار طراحی شده است. در این مقاله 7 افزونه رایگان SSL را نیز به شما معرفی کردیم که با استفاده از آنها می‌توانید گواهینامه SSL و پروتکل https را بر روی وب سایت وردپرسی‌تان فعال کنید.

     

    سؤالات متداول

     

    بعد از دریافت گواهی SSL برای سایت وردپرسی چطور آن را نصب کنیم؟

     

     برای این منظور می‌توانید از افزونه‌ رایگان SSL که 7 نمونه از این پلاگین‌ها در این مقاله بررسی کردیم، استفاده نمایید تا با چند کلیک پروتکل https را روی وبسایت خود فعال نمایید.

     

    بهترین پلاگین رایگان برای فعال کردن اس اس ال روی وبسایت کدام است؟

     

    تمامی این 7 پلاگین معرفی شده از نظر عملکرد، وضعیت مشابهی دارند اما طبق نظر سنجی های منتشر شده در سایت وردپرس، پلاگین really simple ssl محبوبیت بیشتری دارد.