دسته: خطای SSL

مجموعه مقالات آموزش رفع خطای SSL در این بخش از وبسایت آکادمی اس اس ال درج شده است. بر اساس نوع خطای دریافتی روی مرورگر، سرور یا سایت خود می توانید مقاله مورد نظر را انتخاب کرده و روش های رفع خطا را مطالعه نمایید. تمامی خطاهای رایج مرتبط با SSL در این قسمت درج شده است و برای جستجوی ارور مورد نظر می توانید از نوار بالای صفحه یا کلیک روی مقالات استفاده نمایید.

دلایل رایج خطای SSL در وبسایت

این خطا به دلایل اصلی زیر نمایش داده می شود که به دلیل ” نوع Error های مختلف”، ما برای هر خطا مقاله ای جدا گانه برای شما کاربران گرامی در نظر گرفته ایم که در پایین صفحه می توانید آن را مطالعه نمایید.

  1. به روز نبودن ساعت کامپیوتر یا موبایل شما
  2. مشکل آنتی ویروس و فایروال سیستم
  3. به روز نبودن مرورگر کامپیوتر و موبایل شما یا نصب کردن مرورگر از سایت های غیر معتبر
  4. وجود گواهی SSL منقضی شده یا نامعتبر در وبسایت مورد نظر شما

چگونه خطای SSL را رفع کنیم؟

پیش از هرچیزی در نظر داشته باشید که آیا قصد دارید بدانید مشکل از سمت شماست یا از سمت سایت مورد نظر. اگر قصد داریم مشکل سایت را بررسی کنید، با مراجعه به مقاله بررسی اعتبار گواهی ssl، راهنمای کامل این مورد قرار گرفته شده است.

اگر نمایش خطاها حوصله شما را سر برده و فقط دوست دارید از نمایش خطای ssl جلوگیری کنید، ادامه این مقاله را مطالعه نمایید.

  • برای رفع این خطا بصورت کلی باید : آخرین نسخه از مروگر را روی سیستم خود نصب کنید و از به روز بودن ساعت و تاریخ، اطمینان حاصل نمایید.
  • در مرحله بعدی اگر مشکل همچنان وجود داشت، باید از قسمت History و cache مرورگر مورد نظر، اقدام به حذف cache و امتحان مجدد وبسایت نمایید.
  • استفاده از حالت incognito در مرورگر کروم باعث می شود شما بصورت ناشناس وارد سایت مورد نظر شده و بررسی کنید آیا همچنان خطای ssl وجود دارد یا خیر. برای این کار پس از باز کردن گوگل کروم، از کلید های ترکیبی Control + shift استفاده نمایید.
  • آنتی ویروس سیستم خود را غیر فعال کنید.
  • گزینه بعدی Reset کردن مرورگر است که از بخش advance میتوانید کلیه تنظیمات مرورگر خود را ریست نمایید.

روش دیگر برای کاربران مرورگر کروم، استفاده از تنظیمات flag است. برای اعمال این تنظیمات کافیست روی آیکن مرورگر google chrome خود راست کلیک کرده و گزینه propertis را انتخاب کنید.

پس از آن وارد گزینه shortcut شده و از به بخش Target عبارت زیر را اضافه کنید.

 “\chrome.exe-ignore-certificate-errors”

پس از انجام این کار مرورگر کروم شما دیگر تمامی گواهی های SSL را نادیده می گیرد.

نکته : انجام این کار برای تراکنش های بانکی و … پیشنهاد نمی شود.

روش دوم در رفع خطای SSL در گوگل کروم

روش دیگر ورود به بخش Settings در کروم است که پس از آن باید کلمه Network را تایپ نمایید و بر روی عبارت Change proxy settings کلیک کنید.

پس از آن از قسمت Security به دنبال عبارت Medium high باشید و apply ok را بزنید.

در قسمت content بر روی عبارت Clear SSL State کلیک نمایید و روی ok apply بزنید. برای تست و بررسی مجدد، کافیست مرورگر خود را بسته و مجدد باز نمایید.

  • رفع خطای SSL در اندروید

    رفع خطای SSL در اندروید

    یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که در دستگاه‌های اندرویدی به‌صورت یک پیام در مرورگر ظاهر می‌شود این است: «your connection is not private». به این معنا که اتصال شما خصوصی نیست. این پیام ممکن است برای شما کمی گیج‌کننده باشد، زیرا حتی در جدیدترین دستگاه‌ها با آخرین به‌روزرسانی‌ها و سیستم‌عامل‌های فعلی نیز اتفاق می‌افتد. البته این مشکلی بزرگ نیست و شما به‌راحتی می‌توانید آن را در گوشی اندرویدی خود حل کنید. در این مطلب از وبسایت آکادمی SSL، راهنمای کامل حل خطای اتصال SSL در اندروید را در اختیار شما قرار می‌دهیم تا به‌راحتی این خطا را برطرف کنید. پس با ما همراه باشید.

     

    منظور از SSL در اندروید چیست؟

     

    گواهی SSL که در معنای کلمه مخفف عبارت (Secure Sockets Layer) است، یک گواهینامه دیجیتال برای وبسایت ها می باشد که با نصب آن، پروتکل HTTPS فعال می شود. تبدیل پروتکل http به پروتکل https با استفاده از گواهی اس اس ال، باعث می شود تا تمامی ارتباطات از جمله : ارسال داده ها در محیط سایت، بصورت رمزگذاری شده (encryption) باشد. آخرین ورژن SSL در سال 1995 منتشر شده و امروزه از واژه TLS به جای آن نیز استفاده می شود.

     

     

    مقاله پیشنهادی : گواهی ssl چیست؟

     

    علت ایجاد خطای اتصال SSL در اندروید

     

    قبل از شروع تشخیص خطای اتصال SSL در دستگاه اندرویدی خود، اولین کاری که باید انجام دهید این است که علت را مشخص کنید. خطای SSL تنها به دلیل مشکل در اتصال ایجاد نمی‌شود گاهی اوقات سروری که می‌خواهید به آن دسترسی پیدا کنید نیز ممکن است مشکلی داشته باشد.

    مرورگرهای اندرویدی زمانی که کاربران سعی می‌کنند به وب‌سایتی دسترسی پیدا کنند که گواهینامه SSL را ندارد، خطای گواهی SSL نمایش می‌دهند. در این صورت، شما نمی‌توانید کاری انجام دهید. اغلب مرورگرها چنین وب‌سایت‌هایی را باز نمی‌کنند، زیرا بازدید از وب‌سایت‌هایی که گواهی SSL را نصب نکرده‌اند، ایمن نیست.

    بنابراین، هر زمان که با این خطا مواجه شدید، ابتدا بررسی کنید که آیا وب‌سایت فاقد گواهینامه SSL است یا خیر. برای بررسی این موضوع، وب‌سایت‌های معتبر دیگری را باز کنید. اگر می‌توانید به این وب‌سایت‌ها دسترسی پیدا کنید، پس مشکل از وب‌سایت شما است نه دستگاه. اما اگر نمی‌توانید به آن وب‌سایت‌ها نیز دسترسی پیدا کنید، مشکل از دستگاه است و باید آن را بررسی کنید.

     

    برای اینکه بدانید سایتی از ssl استفاده می کند یا خیر، در مقاله بررسی  اعتبار گواهی SSL وب سایت می توانید مراحل ذکر شده را انجام دهید.

     

    از رایج‌ترین دلایل خطای اتصال SSL می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    •         زمان دستگاه شما ممکن است نامعتبر باشد. به این معنی که ممکن است بین زمان دستگاه Android شما و زمان مرورگر عدم تطابق وجود داشته باشد.
    •         کوکی‌ها و حافظه پنهان مرورگر
    •         اتصال وای‌فای ناامن
    •         نرم‌افزار آنتی‌ویروس
    •         افزونه مرورگر

     

    روش‌های رفع خطای اتصال SSL در اندروید

     

    هنگامی که پیام خطای گواهی SSL را در گوشی اندروید خود دریافت می‌کنید، راه‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید این مشکل را برطرف کنید. ما 7 راه‌حل ممکن را برای شما لیست می‌کنیم. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید به‌سرعت و به‌راحتی خطای اتصال SSL را در دستگاه خود برطرف کنید.

     

    1- تاریخ و زمان بررسی کنید

     

    این شایع‌ترین دلیل پشت خطاهای گواهینامه SSL است. اگر بین ساعت دستگاه شما و ساعت وب سروری که می‌خواهید به آن دسترسی پیدا کنید ناهماهنگی وجود داشته باشد، گواهی SSL وب‌سایت تأیید نمی‌شود. در نتیجه، خطای اتصال SSL را دریافت خواهید کرد. به‌خصوص پارامتر Date در اینجا بسیار مهم است، زیرا تفاوت‌های جزئی در زمان واقعاً اهمیت چندانی ندارند. فقط باید تاریخ و زمان را تصحیح کنید تا دیگر این خطا را مشاهده نکنید. با فعال‌کردن تنظیم خودکار زمان و تاریخ، می‌توانید از تغییر هر بار تاریخ و زمان خود جلوگیری کنید.

    برای تغییر تاریخ و زمان در گوشی اندروید کافی است مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

    •         به قسمت Settings گوشی اندرویدی خود بروید
    •         Date & Time  را انتخاب کنید
    •         در نهایت گزینه automatic date & time را فعال کنید.

     

    2- پاک کردن داده‌های مرورگر گوگل کروم

     

    اگر با اصلاح تاریخ/زمان ارور اتصال SSL برطرف نشد، احتمالاً لازم است تا داده‌های مرورگر خود را پاک کنید. حافظه پنهان و کوکی‌ها ممکن است گاهی منجر به خطاهای SSL آزاردهنده‌ای شوند که با آن مواجه می‌شوید، بنابراین گزینه‌های حذف آنها را از مرورگر خود بیابید. مکان این گزینه‌ها بسته به مرورگری که استفاده می‌کنید متفاوت خواهد بود. اما ما در این مقاله قصد داریم روش کروم را توضیح دهیم، زیرا مرورگر پیش‌فرض در اکثر دستگاه‌های اندرویدی است. برای حذف داده‌ها از گوگل کروم برای انجام این کار کافی است مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

    گوگل کروم را باز کنید و سپس به Menu بروید.

    به Settings بروید و در بخش Advanced، گزینه  Privacy Settings را انتخاب کنید. اکنون می‌توانید گزینه Clear Browsing Data را مشاهده کنید.

    سپس Clear Browsing Data را انتخاب کنید. هنگامی که وارد شدید، محدوده زمانی را روی All Time تنظیم کنید و سپس تمام کادرها را علامت بزنید و Clear Data را انتخاب کنید.

     

    3- آنتی‌ویروس خود را غیرفعال کنید

     

    برنامه/نرم‌افزار آنتی‌ویروس یکی از رایج‌ترین دلایل خطای SSL است. متاسفانه این مشکل تنها یک راه‌حل دارد و آن هم موقتی است. راه‌حل این است که آنتی‌ویروس خود را غیرفعال کنید و سپس سعی کنید به وب‌سایت خود دسترسی پیدا کنید. بااین‌حال، توجه داشته باشید که غیرفعال کردن آنتی‌ویروس هرگز بهترین روش نیست، زیرا شما را در برابر تهدیدات خارجی آسیب‌پذیر می‌کند. پس از بازدید از وب‌سایت، می‌توانید یک‌بار دیگر آنتی‌ویروس خود را فعال کنید.

     

    4- اتصال اینترنت خود را بررسی نمایید

     

    اتصال ناامن وای‌فای می‌تواند دلیلی برای ایجاد خطای اتصال SSL در گوشی اندروید باشد. اگر قبلاً تاریخچه مرورگر را پاک کرده‌اید و زمان و تاریخ را تغییر داده‌اید، می‌توانید سعی کنید دستگاه خود را از اتصال WiFi عمومی جدا کرده و به اینترنت تلفن یا وای‌فای خصوصی وصل شوید. سپس می‌توانید بررسی کنید که آیا خطا برطرف شده است یا خیر.

     

    5- مرورگر خود را به‌روز کنید

     

    باز هم این یک راه‌حل ساده است که به‌راحتی قابل‌چشم‌پوشی است، اما ممکن است همان راه‌حلی باشد که به دنبال آن هستید. سعی کنید برنامه/مرورگر خود را به‌روزرسانی کرده و سپس وب‌سایتی را که برای شما مشکل ایجاد می‌کند، به‌روز کنید.

     

    6- وب‌سایت در Incognito/Private باز کنید

     

    اگر با استفاده از راه‌حل‌های قبلی همچنان خطای اتصال SSL را در دستگاه اندروید خود مشاهده می‌کنید، بهتر است این روش را امتحان کنید. اگرچه این یک راه‌حل موقتی است، باید وب‌سایت را در پنجره Incognito/Private مرورگر خود باز کنید.

     

    7- گوشی اندروید خود را به تنظیمات کارخانه ریست کنید

     

    اگر همچنان پیام ارور SSl را مشاهده می‌کنید، تنها کاری که می‌توانید انجام دهید این است که دستگاه خود را ریست کنید.

    اگر گوشی اندروید خود را به تنظیمات کارخانه ریست کنید، تمام اطلاعات ذخیره شده در گوشی حذف می‌شود. توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید این مرحله را امتحان کنید، باید مطمئن شوید که از داده‌های گوشی خود نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید، زیرا پس از ریست کردن گوشی تلفن خود نمی‌توانید اطلاعات را بازیابی کنید و داده‌ها حذف می‌شوند.

    • برای ریست کردن گوشی اندروید خود مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:
    • به بخش Settings دستگاه اندروید بروید.
    • گزینه‌های System > Reset را به ترتیب انتخاب کنید.
    • اکنون در بخش Reset گزینه Factory Data Reset را انتخاب کنید.
    • اگر از شما خواسته شد پین را وارد کنید، می‌توانید روی تأیید ضربه بزنید یا آن را وارد کنید. اکنون، دستگاه اندرویدی شما هیچ برنامه یا داده‌ای نخواهد داشت و مانند زمانی است که آن را خریداری کرده‌اید.

     

    جمع‌بندی

     

    اگرچه خطای اتصال SSL در اندروید مشکل بزرگی نیست، اما رفع آن مهم است. به این دلیل که وقتی با پیام خطای «Your connection is not private» مواجه می‌شوید، ممکن است گیج شوید. همچنین این خطا در جدیدترین نسخه‌های اندروید و دستگاه‌های جدید بیشتر دیده می‌شود. درحالی‌که دلایل مختلفی برای ایجاد خطاهای اتصال SSL وجود دارد، روش‌های مختلفی نیز برای رفع این خطاها وجود دارد.

    در این مقاله ما شما را با 7 روش کاربردی رفع خطای اتصال SSL در اندروید آشنا کردیم. با استفاده از این روش‌ها شما به‌راحتی می‌توانید این ارور را برطرف کنید. اگر با راه‌حل‌های دیگر خطای اتصال SSL آشنایی دارید می‌توانید از طریق کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

     

    سؤالات متداول

     

    1- چگونه SSL را در اندروید خود فعال کنیم؟

    •         برنامه Settings گوشی خود را باز کنید.
    •         به بخش Security Advanced بروید و گزینه Encryption & credentials را انتخاب کنید.
    •         روی Install a Certificate ضربه بزنید و گزینه Wi-Fi certificate را انتخاب کنید.
    •         در بالای سمت راست، Menu را انتخاب کنید.
    •         روی جایی که گواهی را ذخیره کرده‌اید ضربه بزنید.
    •         روی file ضربه بزنید. در صورت نیاز پسورد key store را وارد کنید.
    •         یک نام برای گواهی وارد کنید.
    •         روی OK ضربه بزنید.

    2- چه چیزی باعث خطای SSL در اندروید می‌شود؟

    یک خطای گواهی SSL زمانی رخ می‌دهد که مرورگر نتواند گواهی‌های SSL را که توسط سرور برگردانده شده است، تأیید کند. هنگامی که این خطا رخ می‌دهد، مرورگر وب‌سایت را مسدود می‌کند و به کاربر هشدار می‌دهد که نمی‌توان به وب‌سایت اعتماد کرد. این هشدارها بر اعتماد کاربر به وب‌سایت شما تأثیر منفی خواهد گذاشت.

  • رفع خطای SSL در دانلود منیجر

    رفع خطای SSL در دانلود منیجر

    امروزه در دنیای اینترنت امنیت و راهکارهای امنیتی مانند SSL از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و نمی‌توان فرایندهای دنیای اینترنت را بدون داشتن ماژول‌های امنیتی در اختیار کاربران قرار داد و عدم استفاده از این ماژول‌ها باعث ایجاد خطای SSL در دانلود منیجرها، مرورگرها، پلیرها و… می‌شود. 

    مسئله امنیت و اخذ تأییدیه‌های لازم، به حدی اهمیت پیدا کرده که در رقابت و گرفتن رتبه خوب در گوگل هم خود را نشان داده و امروزه کاربران بخش مهمی از اعتماد خود را به یک سایت بر اساس پروتکل HTTPS و داشتن گواهینامه SSL اندازه‌گیری می‌کنند.

    کاربران می‌دانند که سایت‌های فاقد پروتکل‌ها و گواهینامه‌های امنیتی ذکر شده، نه‌تنها برای بازدید بلکه برای دانلود فایل مناسب نیستند و هر آن امکان دارد، امنیت دستگاه و اطلاعاتی را که دارند به خطر بیندازند. این مسئله باعث شده داشتن HTTPS و گواهینامه امنیتی SSL در نرم‌افزارهای مدیریت دانلود و مرورگرها اهمیت پیدا کنند و در صورت عدم برخورداری از پروتکل‌ها و گواهینامه‌ها، دانلود منیجرها و سایر نرم‌افزارها هم با مشکل مواجه می‌شوند.

    به همین دلیل در این مطلب به رفع خطای SSL در دانلود منیجر و نکات مهم در مورد رفع خطای SSL می‌پردازیم تا در صورت مواجهه با این خطاها، بتوانید آن‌ها را حل کنید.

     

    منظور از SSL در دانلود منیجر چیست؟

     

    به زبان ساده SSL یک گواهینامه امنیتی است که ارتباط کلاینت و سرور را امن می‌کند و امکان محافظت از داده‌ها و فایل‌ها را برای استفاده امن توسط کاربر فراهم می‌کند. حفاظت از داده‌ها و اطلاعات توسط دو کلید امنیتی عمومی و خصوصی صورت می‌گیرد و امکان جلوگیری از هک شدن داده‌های سایت را فراهم می‌کند.

    زمانی که یک وب‌سایت از گواهینامه SSL استفاده کند، به‌جای پروتکل HTTP از پروتکل HTTPS استفاده می‌شود و رمزنگاری در این لایه صورت می‌گیرد. اگر قصد دارید در باره این 2 پروتکل اطلاعات تکمیلی را کسب نمایید، مطالعه 2 مقاله زیر پیشنهاد می شود.

    https چیست؟

    http چیست؟

     

    دلایل کلی برای رخ دادن خطای ssl در دانلود منیجر

     

    دلایل مختلفی می‌تواند باعث ایجاد خطا در فرایند اجرا SSL شود و امکان تعامل کاربر با سایت را مختل کند. سایت‌هایی که در SSL خود دچار مشکل هستند، امکان ورود کاربر به سایت را به‌راحتی نمی‌دهند و فعالیت‌هایی از قبیل دانلود فایل به کمک دانلود منیجر را مختل می‌کنند.

    از جمله مهم‌ترین مواردی که باعث خطای SSL می‌شوند، عبارت‌اند از:

    •         ایجاد مشکل در مرورگر و عدم شناسایی درست SSL
    •         استفاده از یک برنامه آنتی‌ویروس برای شناسایی ویروس‌ها
    •         عدم تطابق درست در تاریخ و زمان سایت‌ها در دستگاهی که باعث نامعتبر شدن مرورگر می‌شود.
    •         گواهی SSL نامعتبر (Invalid SSL certificate) یا تاریخ انقضا شده
    •         اطلاعات ناامن وب‌سایت و داشتن ویروس‌های مختلف
    •         عدم شناسایی SSL توسط دانلود منیجر و ایجاد خطا حین دانلود

    این موارد باعث ایجاد خطاهای مختلفی می‌شود که رفع آن‌ها از الزامات مهم برای کاربران به شمار می‌رود.

     

    خطاهای مهم SSL در دانلود منیجر که باید بشناسید!

     

    مهم‌ترین خطاهای SSL به شرح زیر است. این خطاها در مرورگرها، دانلود منیجرها و حتی گاهی به دلیل مشکل دستگاه کاربران ایجاد می‌شود. رفع این خطاها توسط کاربران و مدیران سایت‌ها الزامی است و بی‌توجهی به مشکلات SSL، باعث ایجاد خطاهای امنیتی در سمت کاربر و سرور می‌شود.

    مشکل SSL در مرورگر موزیلا

    درصورتی‌که یک وب‌سایت از SSL استفاده نکند یا معتبر نباشد، کاربران با خطای این صفحه قابل‌اعتماد نیست، مواجه می‌شوند و امکان ورود به سایت را از دست می‌دهند.

    برای رفع این مشکل در همان صفحه که ارور را آورده است، گزینه I Understand the Risk را بزنید و سپس بر روی عبارت Add Exception کلیک کنید. حال بر روی Get Certificate و بعد بر روی Confirm Security Exception کلیک کنید تا سایت مورد نظر باز شود.

    مشکل SSL در مرورگر کروم

    رفع این مسئله در گوگل کروم بسیار ساده است. کافی است در هنگام مواجه با باز نشدن سایت به دلیل گواهینامه SSL، در همان صفحه بر روی گزینه Proceed anyway کلیک کنید و به‌راحتی وارد سایت شوید.

    مشکل SSL ناشی از پروتکل امنیتی وای‌فای

    شبکه‌های وای‌فای عموماً امن در نظر گرفته نمی‌شوند و گاهی با ناامن نشان دادن این پروتکل‌ها به کاربر نشان می‌دهد که وای‌فای ناامن تشخیص داده شده است. برای حل این مشکل، به یک شبکه خصوصی رفته و مجدداً به وب‌سایت مورد نظر وارد شوید.

    رفع خطای گواهینامه امن ssl در اندروید

    برای رفع خطای ssl در اندروید، اقداماتی نظیر به‌روز‌رسانی مرورگر کروم یا موزیلا، پاک کردن کوکی‌ها و داده‌های ذخیره شده و تنظیم درست تاریخ و زمان گوشی، می‌تواند برای رفع خطای ssl در اندروید کاربردی باشد.

     استفاده از malwarebytes برای مقابله با بدافزارها

     استفاده از malwarebytes به‌عنوان یک نرم‌افزار اسکن بدافزار و ویروس، برای کاربران به‌عنوان یک راه امنیتی توصیه می‌شود. با نصب این نرم‌افزار می‌توان در حین استفاده از دانلود منیجر، سایت‌های دارای مشکل را شناسایی و با بدافزارها مقابله کرد.

     

    نحوه رفع خطای SSL در دانلود منیجر

     

    گاهی ممکن است در هنگام دانلود یک فایل یا ویدئو پیام An error occurred while creating security connection را دریافت کرده باشید. این پیغام خطای SSL در دانلود منیجر را نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توانیم این خطا را برطرف کنیم؟

     

    آموزش رفع خطای ssl در دانلود منیجر

     

    قبل از پاسخ به این سؤال اجازه دهید به بررسی علت ایجاد این خطا بپردازیم.

    همان‌طور که می‌دانید امروزه وب‌سایت‌های زیادی به رمزگذاری قوی‌تر روی آورده‌اند و تنها از پروتکل‌های رمزگذاری مدرن استفاده می‌کنند. ازآنجایی‌که به‌روزرسانی‌های جدید برای ویندوز XP منتشر نمی‌شوند، ویندوز XP از آخرین پروتکل‌های رمزگذاری پشتیبانی نمی‌کند.

    IDM هنگام دانلود محتوای HTTPS به کتابخانه‌های رمزنگاری سیستم‌عامل متکی است و زمانی که سیستم‌عامل از آخرین پروتکل‌های رمزگذاری پشتیبانی نمی‌کند، IDM با مشکل دانلود مواجه می‌شود.

    برای حل این مشکل 2 روش وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

    1- سیستم‌عامل خود را به‌روزرسانی کنید و آن را به آخرین نسخه ویندوز ارتقا دهید.

    2- می‌توانید کتابخانه‌های رمزنگاری ویندوز XP را به‌صورت غیررسمی به‌روز کنید. البته ما این روش را توصیه نمی‌کنیم. زیرا این روش خطای SSL در منیجر را رفع می‌کند، اما سیستم‌عامل شما در برابر بسیاری از مسائل امنیتی دیگر آسیب‌پذیرتر خواهد کرد.

    اگر می‌خواهید از روش دوم استفاده کنید، ابتدا باید به‌روزرسانی KB3055973-v3 یا KB3081320 را نصب کنید. باید مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

    • مرحله 1: باید کلید رجیستری زیر را ایجاد کنید.

    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]

    “Installed”=dword:00000001

    می‌توانید متن بالا را به فایل setkey.reg اضافه و آن را اجرا کنید تا این کلید رجیستری ایجاد شود. همچنین می‌توانید از فایل‌های داخل فایل فشرده XP Key استفاده کنید.

    • مرحله دوم: سپس باید برای دریافت نسخه انگلیسی KB3055973-v3 روی اینجا کلیک کنید.
    • مرحله سوم: پس از دانلود نسخه آپدیت شده را نصب کنید.
    • مرحله چهارم: سپس کلید رجیستری PosRead باید با فایل reg در زیر حذف شود، یا deletek deletekey.reg را از فایل ZIP دانلود شده در مرحله اول اجرا کنید.

    Windows Registry Editor Version 5.00

    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]

    • مرحله پنجم: سپس کامپیوتر خود را مجدداً راه‌اندازی کنید و دوباره با IDM دانلود کنید.

     

    سخن نهایی

     

    استفاده از SSL و پروتکل امنیتی HTTPS در دانلود فایل‌ها و استفاده از دانلود منیجر، امری مهم و ضروری به شمار می‌رود. به دلیل مسائل امنیتی و رمزنگاری اطلاعات و داده‌های بین کاربر و سرور، دانلود منیجر برای سایت‌های بدون گواهینامه با خطا مواجه می‌شود. به همین خاطر رفع تمامی خطاهای رایج SSL و سالم نگه‌داشتن پروتکل‌های امنیتی هم برای کاربران و هم مدیران سایت‌ها اهمیت دارد.

    به همین خاطر در این مطلب علاوه بر بررسی کامل مفهوم SSL، دلایل ایجاد خطا و معرفی رفع رایج‌ترین خطاهای ممکن پرداختیم و نشان دادیم که با رفع این خطاها می‌توان به‌راحتی از سایت و برای دانلود فایل‌ها از دانلود منیجر استفاده کرد. درصورتی‌که در مورد خطاهای SSL و نحوه رفع آن‌ها مخصوصاً در دانلود منیجر، سؤال یا ابهامی دارید، می‌توانید از طریق کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

     

    سوالات متداول

     

    1- چرا فایل‌ها با IDM دانلود نمی‌شوند؟

    علت اول: در تنظیمات IDM، سرور proxy/socks تنظیم شده است که دیگر کار نمی‌کند یا مشکلات دیگری دارد.

    راه‌حل: در قسمت IDM dialog روی Options→Proxy / Socks کلیک کنید. سپس گزینه No proxy/socks را انتخاب کنید.

    علت دوم: IDM مجاز به بارگیری یا اجرا در تنظیمات فایروال نیست.

     

    2- کدام مرورگر برای IDM بهتر است؟

    IDM به طور یکپارچه با Google Chrome، FireFox، Microsoft Edge، Opera، Safari، Internet Explorer، AOL، MSN، Maxthon و سایر مرورگرهای پرکاربرد ادغام می‌شود.

     

     

  • رفع خطای ssl handshake failed در تلویزیون

    رفع خطای ssl handshake failed در تلویزیون

    استفاده از گواهینامه SSL یکی از گام‌های کلیدی و اصلی در حوزه امنیت وب‌سایت‌ها به شمار می‌رود که در فرایند رقابت کسب‌وکارهای اینترنتی، به‌عنوان یک مسئله مهم در نظر گرفته می‌شود.

    در سال‌های اخیر به دلیل اتصال اینترنت به تلویزیون مسئله SSL و گواهینامه‌های امنیتی اهمیت پیدا کرده است و شواهد نشان می‌دهد که تلویزیون‌های هوشمند از سایت‌های دارای پروتکل امنیتی HTTPS و گواهینامه SSL پشتیبانی می‌کنند و توجه به این مسئله برای مدیران کسب‌وکارها اینترنتی اهمیت زیادی دارد. 

    در این بین خطای ssl handshake failed در تلویزیون به‌عنوان یکی از رایج‌ترین خطاها شناخته می‌شود. استفاده از SSL و پروتکل HTTPS برای وب‌سایت‌ها، علاوه بر تأمین امنیت کاربران و اطلاعات سایت، اثرات و مزایای جانبی زیادی از جمله افزایش اعتماد به سایت، رشد نرخ تبدیل، افزایش تعداد سفارش ثبت شده نهایی، بهبود رتبه سئو وب‌سایت و… دارد.

    در این مطلب به مسئله SSL و نقش آن در وب‌سایت‌ها پردازیم و از خطاهایی صحبت می‌کنیم که در صورت عدم اجرای درست SSL، به وجود می‌آید و در نهایت در مورد راهکارهای رفع خطای ssl handshake failed در تلویزیون به‌صورت کاربردی صحبت می‌کنیم.

     

    نحوه رفع SSL handshake failed در تلویزیون هوشمند

     

    این خطای SSL زمانی به وجود می‌آید که ساعت تلویزیون هوشمند با تاریخ و زمان فعلی هماهنگ نباشد. بسته به مدل تلویزیون هوشمند، شما می‌توانید تاریخ و ساعت را تنظیم کنید تا این مشکل را به‌راحتی برطرف کنید.

    برای انجام این کار کافی است که مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

    •         اتصال سیمی را از منوی تنظیم شبکه، در دستگاه تلویزیون خود تنظیم کنید.
    •         تست اتصال را اجرا کنید.
    •         2 دقیقه یا بیشتر صبر کنید.
    •         درحالی‌که کابل شبکه را متصل نگه دارید، به شبکه وای‌فای متصل شوید.
    •         مطمئن شوید که همه سرویس‌ها همچنان کار می‌کنند.
    •         کابل شبکه را جدا کنید.


    یکی از روش های دیگر برای برطرف سازی این خطا در دستگاه های تلویزیون، بسته به مدل دستگاه شما، به روز رسانی سیستم می باشد. برای به روز رسانی معمولا از قسمت تنظیمات، وارد گزینه پشتیبانی شده و بر روی به روز رسانی نسخه نرم افزار کلیک کنید. در صورتی که نسخه جدیدی برای این کار وجود نداشت، باید از دستگاه های اندروید باکس برای اتصال استفاده نمایید.

    نکته مهم : توجه داشته باشید برای رفع خطای SSL Handshake Failed در تلویزیون، باید اتصال شما به اینترنت برقرار باشد.

     

    گواهینامه SSL و پروتکل HTTPS چیست؟

     

    SSL (اس اس ال) مخفف عبارت Secure Sockets Layer یک گواهینامه امنیتی برای ایجاد یک ارتباط امن بین کلاینت و سرور است تا ضمن حفاظت از اطلاعات سایت، تعامل بین کاربر و سرور را امن نگه دارد و امکان تبادل اطلاعات فراهم شود. در این پروتکل فرایند رمزگذاری به‌صورت خصوصی و عمومی انجام می‌شود و امکان دریافت پیام را به‌صورت کاملاً رمزنگاری‌شده امکان‌پذیر می‌کند.

    سایت‌هایی که از انواع گواهینامه‌های امنیتی مانند گواهینامه‌های زیر استفاده کنند، می‌توانند پروتکل HTTPS را داشته باشند و امنیت سرور و کاربر خود را حفظ کنند.

    1.       گواهی‌ SSL DV یا Domain Validation
    2.      گواهی SSL OV یا Organization Validation
    3.     گواهی SSL EV یا Extended Validation

    این گواهینامه‌ها از رایج‌ترین گواهینامه‌های امنیتی (SSL) هستند که بسته به نیاز کسب‌وکار و شرایط زیرساختی، قابلیت اجرا و پیاده‌سازی دارند. در حال حاضر تمام مرورگرهای معروف جهانی، مانند فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، اپرا، گوگل کروم و سافاری از پروتکل امنیتی HTTPS و گواهینامه امنیتی SSL پشتیبانی می‌کنند.

     

    دلیل اهمیت پروتکل ssl چیست؟

     

    پروتکل SSL برای وب‌سایت و کاربران اهمیت زیادی دارد. SSL از یک‌سو برای ارتقای سئو سایت، بهبود نرخ تبدیل و افزایش تراکنش‌ها و از سوی دیگر برای کاربران جهت حفظ امنیت خود و داده‌هایی که لازم دارند، اهمیت دارد.

     

    علت ایجاد خطای ssl چیست؟

     

    در حین نصب SSL یا بعد از آن، امکان ایجاد خطاهای مختلف از سمت سرور یا کاربر به وجود می‌آید و لزوم رفع آن برای مدیران و کاربران ضروری است. دلایل مختلفی در مورد علل ایجاد خطاهای SSL وجود دارد که موارد زیر جزو مهم‌ترین دلایل ایجاد خطای SSL است. 

    ü  خطای سمت مرورگر و اشکال در تداوم ارتباط

    ü  اجرای از یک برنامه فایروال

    ü  تاریخ و زمان اشتباه رایانه‌ای که سعی در دسترسی به وب‌سایت دارد

    ü  گواهی نامعتبر (Invalid SSL certificate )SSL

    ü  اطلاعات ناامن وب‌سایت در سمت سرور و مخصوصاً داده‌ها یا اطلاعات

    ü  اطلاعات گمراه‌کننده  SSL

    این موارد در صورت اجرا، باعث ایجاد خطا در فرایند اجرای گواهینامه امنیتی SSL می‌شود و بسیار مهم است که در مدت‌زمان کم نسبت به رفع این خطاها اقدام کنید. در این بین یکی از خطاهای رایج که در تلویزیون هم خود را نشان می‌دهد، خطای ssl handshake failed است. این خطا هنگامی که کاربران، اینترنت را به تلویزیون خود وصل می‌کنند، رخ می‌دهد.

     

    خطای ssl handshake failed

     

    خطای SSL Handshake یا Error 525 یکی از رایج‌ترین ارورها است و در این شرایط، سرور و مرورگر قادر به ایجاد یک اتصال ایمن نیستند. این مسئله می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که عبارت‌اند از:

    ü  آپدیت نبودن تاریخ و زمان در Device کاربر

    ü  مشکل در پیکربندی مرورگر کاربر

    ü  رهگیری ارتباط توسط فرد ثالث

     این دلایل در به وجود آمدن این ارور نقش دارند و امکان ارتباط بین کاربر و سرور را فراهم نمی‌کنند. علاوه بر این، اگر ایراد از سمت سرور باشد، مجدداً این خطا رخ می‌دهد. از جمله مواردی که باعث ایجاد ایراد از سمت سرور می‌شود عبارت‌اند از: استفاده از گواهی SSL نامعتبر یا منقضی شدن گواهی، عدم پشتیبانی پروتکل استفاده شده توسط کلاینت در سرور، عدم تطابق مجموعة رمزنگاری

     

    رفع خطای ssl handshake failed در تلویزیون های هوشمند

     

    اکنون که با ماهیت و دلیل ایجاد خطای ssl handshake failed آشنا شدید، باید نسبت به حل آن اقدام کنید. برای حل آن می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید:

    اول اینکه نسبت به آپدیت بودن ساعت و زمان تلویزیون و دستگاه اطمینان حاصل کنید و مطمئن شوید که این دو مورد، مطابق زمان و ساعت به‌روز است. سپس اطمینان حاصل کنید که از گواهینامه معتبر و مطمئن استفاده می‌کنید و به‌درستی نسبت به نصب و راه‌اندازی آن اقدام کرده‌اید. در مرحله بعدی به سراغ مرورگر رفته و اطمینان حاصل کنید که مرورگر از گواهی SSL/TLS پشتیبانی کامل می‌کند و در ادامه از مطابقت کامل Cipher Suite ها اطمینان حاصل کنید. برای اطمینان از مسئله Cipher Suite می‌توان از SSL Qualys استفاده کرد. برای این کار کافی است نام دامنه را در این سایت وارد کرده تا به‌صورت کامل خلاصه آنالیز سایت را به شما نشان دهد. در این گزارش می‌توانید اطلاعات مربوط به Cipher Suite ها را نیز پیدا کنید.

    مقاله پیشنهادی : رفع خطای ssl_error_handshake_failure_alert

     

    سخن نهایی

    نصب کامل و درست یک SSL و ایجاد پروتکل HTTPS، یکی از الزاماتی است که کاربردپذیری سایت‌ها را توسعه می‌دهد و تا تلویزیون‌های هوشمند پیش می‌رود. عدم توجه به این مسئله باعث ایجاد خطاهای رایج از جمله خطای ssl handshake failed در سایت و دستگاه‌های تلویزیون می‌شود. در این مقاله علاوه بر بررسی مسئله SSL، خطای ssl handshake failed را مورد بررسی قرار دادیم و چندین روش برای حل این خطای رایج ارائه کردیم. اگر در مورد ایجاد خطای ssl handshake failed در تلویزیون، سؤال یا ابهام خاصی دارید، می‌توانید از طریق کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

     

    سؤالات متداول

     

    1- چگونه SSL Handshake Failed در تلویزیون را رفع کنیم؟

    زمان و تاریخ را در دستگاه مشتری تصحیح کنید.

    مرورگر دیگری را امتحان کنید.

    وب‌سایت را به لیست مجاز اضافه کنید.

    مرورگر را برای استفاده از آخرین پروتکل SSL به‌روز کنید.

    پشتیبانی مرورگر و سرور برای Cipher Suites را بررسی کنید.

    مطمئن شوید که گواهی SSL شما دقیق و معتبر است.

     

    2- خطای SSL handshake failed در تلویزیون چیست؟

    TLS/ SSL handshake failed در تلویزیون زمانی رخ می‌دهد که دستگاه تلویزیون شما و سرور نتوانند با استفاده از پروتکل TLS/SSL ارتباط برقرار کنند. هنگامی که این خطا در Apigee Edge رخ می‌دهد، دستگاه شما وضعیت HTTP 503 را با پیام Service Unavailable دریافت می‌کند.

     

     

     

  • خطای Security Error در کروم

    خطای Security Error در کروم

    شاید شما هم هنگامِ وب‌گردی و هنگامی که قصد داشته‌اید تا با استفاده از مرورگر کروم به یک وب‌سایت وارد شوید، با پیغامِ «Your Connection is not Private» مواجه شده باشید. در این موارد احتمالاً اخطارِ Not Secure در نوار آدرس گوگل کروم نیز به شما نشان داده می‌شود. اگر چه قاعدتاً شما باید به این پیغام اطمینان کنید و فرض کنید که این پیام برایِ محافظت از شما در برابر وب‌سایتی که نقص امنیتی دارد صادر شده است، اما به هر حال این احتمال هم وجود دارد که مشکل از مرورگر یا سیستم شما باشد. به همین دلیل اگر به امنیت وب‌سایت اطمینان دارید، باید به‌دنبال راهکاری باشید تا بتوانید این مشکل را برطرف کنید. در این مقاله از بلاگ آکادمی SSL می‌خواهیم در مورد خطای Security Error که یکی از انواع خطای SSL است صحبت کرده و 8 راهکار مختلف برایِ برطرف کردن این خطا در مرورگر گوگل کروم را به شما ارائه دهیم.

     

    SSL و خطاهای مربوط به آن

     

    اجازه دهید موضوع را با یک توضیحِ اولیه در مورد SSL شروع کنیم. SSL مخفف عبارت Secure Socket Layer است و به‌عنوان یک پروتکل امنیت سایبری معروف در جهان شناخته می‌شود. این پروتکل مسئول تضمین امنیت وب‌سایت‌هایی است که به‌صورت روزانه از آنها بازدید می‌کنید. با استفاده از این پروتکل، داده‌های تبادل شده بین کاربر و سرور وب‌سایت به‌صورت رمزگذاری شده (Encryption چیست؟) درخواهند آمد.

    خطاهای گواهینامه SSL همیشه دارای کُدهای خطای منحصر به فردی هستند که هر یک از آنها دارای معانی مختلفی نیز هستند. بنابراین قدم اول برای اینکه بتوانید این خطاها را برطرف کنید این است که ببینید مشکل دقیقاً از کجا ناشی می‌شود و سپس به حل موضوع بپردازید.

    در ادامه به روش‌هایی کاربردی برای رفع خطای Security Error در مرورگر گوگل کروم خواهیم پرداخت. توجه به این نکته ضروری است که اگر چه در صورت وجود مشکل، در تمامی مرورگرها پیغام خطای امنیتی صادر می‌شود، با این حال نوع و متن پیام در مرورگرهای مختلف ممکن است متفاوت باشد. تمامِ آنچه در این مقاله از وب‌سایت آکادمی SSL می‌بینید، بر اساسِ مرورگر کروم نگارش شده است.

     

    روش اول: تغییر تاریخ و ساعت سیستم

     

    اگر تاریخ و ساعت سیستم شما نادرست باشد، ممکن است پیغامی که حاوی متن زیر است را دریافت کنید:

    Net::ERR_CERT_DATE_INVALID

    NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

    یکی از راهکارهای مناسب برای رفع این پیغام و جلوگیری از وقوع آن در آینده این است که تنظیمات کامپیوتر خود را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که تاریخ و ساعت سیستم به‌صورت اتوماتیک به‌روز شود.

    اگر از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنید، برای این منظور باید Setting را باز کرده و به قسمت Time & Languages > Date & Time بروید. در این قسمت نیز باید گزینه‌هایِ Set time automatically و همچنین Set time zone automatically را به‌صورت نشان داده شده در شکل زیر تغییر دهید:

     

    تنظیم تاریخ و ساعت برای رفع خطای security error

     

    کاربران سیستم عامل مک نیز می‌توانند برای ایجاد تغییرات از قسمت System Preferences > Date & Time > Confirm Identity استفاده کرده و گزینه‌ی Set date and time automatically را فعال کنند. این گزینه نیز در شکل زیر نشان داده شده است.

     

    تنظیم ساعت و تاریخ برای security error

     

    روش دوم: پاک کردن حافظه‌ی کش SSL STATE

     

    مراحل زیر به ترتیب انجام دهید تا بتوانید حافظه‌ی SSL State را با استفاده از منوی Internet Option پاک کنید.

    مرحله‌ی اول: از کلیدهای ترکیبی Windows + R استفاده کنید تا پنجره‌ی شناور Run برای شما باز شود. حالا عبارت inetcpl.cpl را در این کادر وارد کرده و Enter را فشار دهید تا پنجره‌ی Internet Option باز شود.

    مرحله‌ی دوم: به زبانه‌ی Content بروید و روی دکمه‌ی Clear SSL State کلیک کنید تا حافظه‌ی پنهان SSL پاک شود.

     

    Clear SSL در ویندوز

     

    مرحله‌ی سوم: پس از اینکه حافظه‌ی کش SSL State را پاک کردید، همه پنجره‌ها را بسته و کامپیوتر خود را مجدداً راه‌اندازی کنید تا تغییرات ذخیره شود. اگر با انجامِ این کار خطای SSL برطرف نشد، روش بعدی را تست کنید.

     

    روش سوم: پاک کردن حافظه‌ی Cache و کوکی‌ها

     

    حافظه‌ی Cache می‌تواند عاملی برایِ خطای امنیتی SSL باشد. این موضوع به‌خصوص زمانی که داده‌های مرورهای قبلی روی گوگل کروم زیاد باشد، بیشتر از هر زمان دیگری به چشم خواهد آمد. از طرف دیگر پاک کردن حافظه‌ی Cache هیچ خطری برای شما و سیستم‌تان ندارد. بنابراین هیچ دلیلی برای اینکه این راهکار را امتحان نکنید، وجود ندارد.

    برای اینکه تاریخچه‌ی مرورگر، حافظه‌ی Cache و همچنین کوکی‌های خود را پاک کنید، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

    گام اول: Google Chrome را باز کرده و روی نماد سه‌نقطه در سمت راست و بالای مرورگر کلیک کنید.

    گام دوم: مسیر More Tools > Clear Browsing را انتخاب کنید.

    گام سوم: به قسمت Advanced رفته و گزینه‌های مربوط به Cache و Cookie را انتخاب کنید. نحوه‌ی انجام این کار در شکل زیر نشان داده شده است:

     

    پاک کردن کش در کروم

     

    سپس مرورگر Google Chrome را مجدداً راه‌اندازی کرده و بررسی کنید که آیا خطای امنیتی برطرف شده است یا خیر. در صورتی‌که مشکل همچنان پابرجا بود، می‌توانید از راهکارهای بعدی استفاده کنید.

     

    روش چهارم: غیرفعال‌سازی افزونه‌های گوگل کروم

     

    افزونه‌ها نقشی حیاتی در اکوسیستم کروم بر عهده دارند. با استفاده از این افزونه‌ها می‌توان عملکردهای بیشتری را به مرورگر اضافه کرد. با این حال برخی از این افزونه‌ها به دلایل مختلف ممکن است با برخی از عملکردهایِ گوگل کروم تداخل ایجاد کرده و همین مسئله باعثِ بروز خطای امنیتی شود.

    اگر تعداد افزونه‌هایی که رویِ مرورگر خود نصب کرده‌اید زیاد است، هیچ راهی نیست جز اینکه آنها را یک‌به‌یک حذف کرده و بعد از حذف هر یک، مجدداً بررسی کنید که خطای ایجاد شده همچنان پابرجاست یا خیر. پیشنهاد می‌کنیم از افزونه‌هایی شروع کنید که خطای SSL دقیقاً بعد از نصب آنها ایجاد شده است.

    راهکارِ دیگر این است که تمامی افزونه‌های نصب‌شده روی مرورگر را غیرفعال کرده و سپس بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده است یا خیر. اگر مشکل حل شده بود، پس قطعاً یکی از افزونه‌ها باعث این موضوع شده است. حالا می‌توانید یک‌به‌یک آنها را فعال کرده و سپس وجود یا عدم وجود مشکل را مجدداً بررسی کنید تا به افزونه‌ی مشکل‌ساز برسید.

    برای دسترسی به افزونه‌های نصب شده، مراحل زیر را انجام دهید:

    گام اول: Google Chrome را باز کرده و روی نماد سه‌نقطه در بالا و سمت راست مرورگر خود کلیک کنید.

    گام دوم: مسیر More Tools > Extension را انتخاب کنید.

    در این‌صورت باید با صفحه‌ای مشابه با آنچه در شکل زیر نشان داده شده است روبرو شوید:

     

    پاک کردن extention ها در کروم

     

    گام سوم: حالا کافی است برای حذف هر یک از افزونه‌ها، روی گزینه‌ی Remove کلیک کنید.

     

    روش پنجم: از کروم در حالت INCOGNITO استفاده کنید

     

    ممکن است غیرفعال کردن تمامی افزونه‌هایی که رویِ مرورگر خود دارید، برای شما ممکن نباشد. دلیل آن هم احتمالاً این است که شما برای کارهای روزانه‌ی خود به این افزونه‌ها نیاز اساسی دارید. در این شرایط می‌توانید از حالت ناشناس گوگل کروم (Incognito Mode) استفاده کنید. در این صورت تمامی افزونه‌ها به‌صورت موقت غیرفعال می‌شوند. برای ورود به حالت incognito Mode از کلید های Shift + N بصورت همزمان استفاده کنید.

    این موضوع می‌تواند شما را به این جمع‌بندی برساند که آیا مشکل به‌وجود آمده به‌دلیل نصب یکی از افزونه‌ها است یا خیر. برای ورود به حالت ناشناس، روی نماد سه‌نقطه‌ی مشهور کروم کلیک کرده و سپس گزینه‌ی New Incognito Window را انتخاب کنید.

     

    incognito در کروم برای رفع security error

     

    اگر هنگام استفاده از این گزینه، پیغام خطای امنیتی SSL را دریافت نمی‌کنید، یعنی مشکل ایجاد شده به‌دلیل یکی از افزونه‌هایی است که روی مرورگر خود دارید. حالا می‌توانید به روش قبلی بازگشته و بررسی کنید که مشکل از طرفِ کدام افزونه بوده است.

     

    روش ششم: ریست کردن تمامی تنظیمات Chrome

     

    در برخی موارد، تغییر برخی تنظیمات در کروم می‌تواند باعث بروز اختلالات امنیتی شود. بنابراین اگر تا اینجا نتوانسته‌اید مشکل Security Error را حل کنید، ریست کردن تمامی تنظیمات کروم می‌تواند مشکل را حل کند. برای این منظور گام‌های زیر را انجام دهید:

    گام اول: کروم را باز کرده و با استفاده از نماد سه‌نقطه، گزینه‌ی Settings را انتخاب کنید.

    گام دوم: به سمت پایین اسکرول کرده، گزینه‌ی Advanced را انتخاب کنید تا تمامی تنظیمات برای شما به نمایش درآید.

     

    reset settings در google chrome

     

    گام سوم: به قسمت Reset and Clean up رفته و روی گزینه‌ی Restore Settings کلیک کنید تا تنظیمات به حالت پیش فرض خود باز گردد.

    با انجامِ این کار، پنجره‌ی هشداری برای شما به نمایش درمی‌آید. در این پنجره روی گزینه‌ی Reset Settings کلیک کنید.

    نکته: هنگامی که از گزینه‌ی Reset Settings استفاده می‌کنید، تمامی افزونه‌هایی که روی مرورگر نصب کرده‌اید غیرفعال می‌شود. همچنین تمامی حافظه‌ی پنهان و کوکی‌ها نیز حذف خواهند شد. اما با این حال این کار بر Bookmarkها، تاریخچه‌ی مرور و همچنین رمزهای عبور ذخیره‌شده اثری نخواهد داشت.

    مقاله پیشنهادی : آموزش دریافت SSL رایگان برای وبسایت

    روش هفتم: از قابلیت Malware Scanner کروم استفاده کنید

     

    اگر هیچ یک از روش‌های قبلی جواب نداد، ممکن است یک بدافزار (Malware) روی سیستم شما نصب شده باشد که با عملکردِ کروم تداخل ایجاد می‌کند. خبر خوب این است که گوگل یک اسکنر بدافزار دارد که با استفاده از آن می‌توانید سیستم خودتان را اسکن کنید. در این‌صورت هر مشکلی که در این رابطه ایجاد شده باشد، به شما گزارش خواهد شد.

    برای استفاده از قابلیت Malware Scanner، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

    گام اول: کروم را باز کرده و به بخش تنظیمات (Settings) بروید.

    گام دوم: به پایین اسکرول کنید تا به Advanced برسید. این گزینه را انتخاب کنید تا تمامی تنظیمات باز شوند.

    گام سوم: به قسمت Reset and Clean up رفته و رویِ Clean up Computer کلیک کنید.

    با این کار پنجره‌ای برای شما باز خواهد شد که در آن می‌توانید اسکن بدافزارها را شروع کنید. تنها کاری که در این پنجره باید انجام دهید این است که روی دکمه‌ی Find کلیک کنید تا اسکن شروع شود.

     

    find harmful در کروم

     

    روش هشتم: تماس با مدیر وب‌سایت

     

    توسعه‌دهندگان وب‌سایت برای اینکه از کارکرد صحیح گواهی SSL و همچنین منقضی نشدن اعتبار آن مطمئن شوند، باید به‌صورت دوره‌ای آن را چک و کنترل کنند. درصورتی‌که گواهی SSL یک وب‌سایت منقضی شده و برای تمدید آن اقدامی صورت نگیرد، با پیغام‌های امنیتی زیر روبرو خواهید شد:

    • NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
    • NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID
    • NET::ERR_CERT_REVOKED
    • NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
    • ERR_SSL_WEAK_EPHEMERAL_DH_KEY
    • ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

    اگر شما به‌دلیل نمایش هر یک از این خطاها نمی‌توانید به وب‌سایت مدنظر خود دسترسی پیدا کنید، بهترین راه این است که با مدیر وب‌سایت تماس گرفته و موضوع را با او در میان بگذارید.

     

    جمع‌بندی

     

    بروز خطاهای امنیتی هم می‌تواند از جانب وب‌سایت و به‌دلیل عدم استفاده از پروتکل HTTPS اتفاق افتد و هم می‌تواند به‌دلیل بروز یک مشکل در مرورگر شما ایجاد شود. در هر دو این موارد یک پیغام امنیتی یا Security Error برای شما به نمایش در خواهد آمد. در این وضعیت شما باید تشخیص دهید که مشکل به‌وجود آمده از سمت مرورگر شما است یا واقعاً وب‌سایت با یک چالش امنیتی مواجه است. در این مقاله از بلاگ آکادمی SSL در مورد خطاهای امنیتی سمت مرورگر با شما صحبت کرده و 8 روشِ کاربردی برایِ رفع این خطاها را در مرورگر گوگل کروم به‌صورت کامل توضیح دادیم. همچنین روش‌هایی را نیز توضیح دادیم که با استفاده از آنها می‌توانید به این نتیجه برسید که مشکل امنیتی به‌وجود آمده، از سمت سرور وب‌سایت است یا به مرورگر شما ارتباط دارد.

     

    سؤالات متداول

     

    • چرا مرورگر گوگل کروم، خطای امنیتی نشان می‌دهد؟

    این مشکل می‌تواند هم به‌دلیل تنظیمات مرورگر کروم شما اتفاق افتد و هم می‌تواند واقعاً به‌دلیل یک مشکل امنیتی و عدم استفاده از پروتکل HTTPS در وب‌سایت اتفاق افتاده باشد. در این مقاله از بلاگ آکادمی SSL توضیحات کاملی در این خصوص ارائه شده است.

    • منظور از HTTPS در نوار آدرس مرورگر کروم چیست؟

    به بیان ساده، استفاده از پروتکل HTTPS به جای پروتکل http در وب‌سایت‌ها باعث می‌شود که تمامی اطلاعات بین کلاینت و سرور وب‌سایت به‌صورت ایمن و رمزگذاری شده انتقال داده شود.

    • چرا استفاده از پروتکل HTTPS لازم است؟

    علاوه بر اینکه رمزگذاری داده‌ها موجب اطمینان خاطر کاربران وب‌سایت خواهد شد، همچنین گوگل و سایر موتورهای جستجو، قواعد سخت‌گیرانه‌ای برای استفاده نکردن از این پروتکل وضع کرده‌اند. بنابراین برایِ اینکه دچار افت ترافیک وب‌سایت و نتایج سئو نشوید، حتماً از این پروتکل در وب‌سایت خود استفاده کنید.

    • چطور می‌توان از پروتکل HTTPS استفاده کرد؟

    برای این منظور لازم است تا یک گواهی SSL معتبر را روی هاست یا سرور وب‌سایت خود نصب کرده و پیکربندی لازم را نیز انجام دهید.

  • ssl error connection چیست؟

    ssl error connection چیست؟

    امروزه بیش از یک‌سوم وب‌سایت‌ها از گواهینامه SSL استفاده می‌کنند، درحالی‌که در چند سال اخیر تنها حدود 7 درصد از وب‌سایت‌ها در سراسر جهان از گواهینامه‌های SSL استفاده می‌کردند. این امر اهمیت استفاده از گواهینامه SSL را نشان می‌دهد. بااین‌حال، بیشتر کاربران اینترنتی هنگام تلاش برای دسترسی به یک وب‌سایت، با خطای اتصال SSL روبه‌رو می‌شوند.
    گاهی اوقات ممکن است این خطا با یک پیام متفاوت مانند «Your connection is not private» ظاهر شود. اما خطای اتصال SSL یا ssl error connection چیست و چرا ایجاد می‌شود؟ برای رفع این خطا باید چه کاری انجام دهیم؟ در این مقاله ما قصد داریم به‌صورت کامل به پاسخ این سؤالات بپردازیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

    SSL چیست؟

    SSL مخفف عبارت Secure Sockets Layer است و برای ایجاد ارتباط ایمن بین کلاینت و سروری که داده‌ها را انتقال می‌دهد، استفاده می‌شود. این اطلاعات با استفاده از دو کلید خصوصی و عمومی رمزگذاری می‌شود. در واقع کلید عمومی برای همه قابل‌دسترسی است درحالی‌که کلید خصوصی فقط برای گیرنده پیام در دسترس است.
    هنگامی که یک وب‌سایت دارای گواهینامه SSL است، به‌جای «https» ،«//:http://» را در قبل از نام دامنه مشاهده خواهید کرد. این به این معنی است که اتصال شما امن‌تر بوده و هر داده‌ای که به وب‌سایت وارد می‌کنید، برای جلوگیری از سرقت رمزگذاری می‌شود.

    گواهی SSL چیست؟

    گواهی SSL روشی است که به کاربر اطمینان می‌دهد اطلاعات ارسال شده از طریق وب‌سایت ایمن و رمزگذاری شده است. گواهینامه‌های SSL حاوی اطلاعاتی در مورد دامنه وب‌سایت، آدرس مالک و سایر اطلاعات مربوطه است. این گواهینامه‌ها را می‌توان زمانی که شخصی یک وب‌سایت راه‌اندازی می‌کند، خریداری کرد و به اعتمادسازی با کاربران یا مشتریان اینترنت کمک می‌کند.

    در مقاله گواهی ssl چیست؟ انواع ssl به بررسی تخصصی تری در باره این گواهینامه امنیتی وبسایت پرداخته ایم.

    چرا خطای اتصال SSL ظاهر می‌شود؟

    SSL Connection Error از خطاهای بسیار رایج در SSL به شمار می‌رود و می‌تواند توسط عوامل متعددی ایجاد شود. از مهم‌ترین دلایل ایجاد خطای اتصال SSL می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • مرورگر مشکل داشته باشد.
    • یک برنامه آنتی‌ویروس یا فایروال ممکن است دسترسی به یک وب‌سایت را مسدود کند.
    • تاریخ و ساعت کامپیوتری که سعی می‌کند به وب‌سایت دسترسی پیدا کند، اشتباه است.
    • گواهینامه SSL غیرقابل‌اعتماد باشد.
    • وب‌سایت حاوی اطلاعات ناامن باشد.
    • گواهی SSL دارای اطلاعات اشتباه باشد.

    این موارد مهم‌ترین دلایلی هستند که ممکن است باعث ایجاد خطای SSL Connection Error شوند. همچنین باید بدانید که این خطاها ممکن است موقتی باشند و به‌راحتی رفع می‌شوند.

    چگونه می‌توانیم خطای SSL Connection Error را رفع کنیم؟

    باتوجه‌به دلیل ایجاد خطای اتصال SSL، راه‌حل‌های مختلفی برای رفع این خطا وجود دارد. برای مثال، می‌توانید تغییراتی را در مرورگر خود ایجاد کنید تا خطا برطرف شود. همچنین در صورت وجود خطا در وردپرس می‌توانید تنظیمات را در این پلتفرم تغییر دهید. شما حتی می‌توانید گوشی اندرویدی خود را بهینه‌سازی کنید، زیرا این مشکل در گوشی‌های هوشمند بسیار رایج است.
    از مهم‌ترین راه‌حل‌هایی که می‌توانید برای رفع مشکل خطای اتصال SSL استفاده کنید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

    1- زمان و تاریخ را تنظیم کنید

    همان‌طور که اشاره شد، تاریخ و زمان از دلایل اصلی ایجاد خطای اتصال SSL به شمار می‌روند و شما می‌تواند در کمترین زمان ممکن آن را برطرف کنید.
    برای دسترسی به تنظیمات مربوط به زمان و تاریخ کافی است که کلیدهای Windows و R را در صفحه‌کلید خود فشار دهید و عبارت «timedate.cpl» را وارد کنید.
    اکنون اطمینان حاصل کنید که اطلاعات نمایش داده شده درست است، در غیر این صورت آن را تغییر دهید. روی Change Time Zone کلیک کنید و اگر در حال حاضر با منطقه زمانی شما مطابقت ندارد، مورد صحیح را انتخاب کنید. سپس برای اعمال تغییرات، روی OK کلیک کرده و دوباره از وب‌سایت بازدید کنید.
    دقت کنید اگر هر بار که کامپیوتر خود را روشن می‌کنید زمان و تاریخ اشتباه بود، ممکن است مشکلی در باتری CMOS وجود داشته باشد. این باتری زمان خاموش بودن کامپیوتر را ردیابی می‌کند. اگر زمان و تاریخ نادرست را هنگام راه‌اندازی رایانه نشان می‌دهد، باید این باتری را تعویض کنید.

    2- مرورگر خود را تغییر دهید

    خطای اتصال SSL ممکن است ناشی از مشکل مرورگر باشد. برای رفع این مشکل مراحل زیر را دنبال کنید:

    •  مرحله 1- پاک کردن تاریخچه مرورگر: کلیدهای CTRL + SHIFT + DELETE را هم‌زمان فشار دهید تا تنظیمات مرورگر فعلی شما باز شود. به دنبال History بگردید و روی Clear Browsing Data کلیک کنید. اطمینان حاصل کنید که کوکی‌ها و کش مرورگر خود را نیز پاک می‌کنید.
    •  مرحله 2- مرورگر خود را به‌روز کنید: گاهی اوقات خطای SSL ممکن است به دلیل یک مرورگر قدیمی ایجاد شود. برای حل این مشکل کافی است که تنظیمات را در مرورگر فعلی خود باز کرده و روی گزینه Update Browser کلیک کنید تا مرورگر فعلی به‌روزرسانی شود.
    • مرحله 3- از تب‌های ناشناس استفاده کنید: هر مرورگر روشی برای دسترسی ناشناس به اینترنت دارد. از یک Incognito Tab برای دسترسی به وب‌سایت مورد نظر استفاده کنید و ببینید آیا خطا همچنان وجود دارد یا خیر.
    • مرحله 4- مرورگر خود را ریست کنید: این تنظیم مرورگر شما را به نسخه پیش‌فرض بازمی‌گرداند. صفحه تنظیمات مرورگر خود را باز کنید، روی Advanced کلیک کرده و گزینه Reset Browser را انتخاب کنید. سپس مرورگر خود را ریست کنید، آن را مجدداً راه‌اندازی و به وب‌سایت خود دسترسی پیدا کنید.
    • مرحله 5- از Chrome Flag استفاده کنید: اگر هیچ یک از روش‌های بالا جواب نداد، این می‌تواند یک راه‌حل موقت برای مشکل SSL شما باشد. البته این مرحله فقط برای مرورگر کروم کاربرد دارد.

    بر روی آیکون کروم خود کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید. اکنون به تب Shortcut بروید. در کنار متن Target کادری را مشاهده می‌کنید که در آن باید عبارت “\chrome.exe-ignore-certificate-errors” را تایپ کنید. مطمئن شوید که آنچه تایپ می‌کنید بین کوتیشن باشد. سپس روی Apply و Ok کلیک کنید.
    این روش گوگل کروم را مجبور می‌کند که گواهی‌های امنیتی را در وب‌سایت‌ها نادیده بگیرد. این مسئله ممکن است به شما کمک کند تا خطای اتصال SSL را دور بزنید، اما حضور آنلاین شما را نیز در برابر کلاهبرداری آسیب‌پذیرتر می‌کند، بنابراین با مسئولیت خودتان از آن استفاده کنید.

    • مرحله 6 – تنظیمات کروم را تغییر دهید: کاهش سطح امنیت در گوگل کروم ممکن است در برخی موارد خطای SSL را برطرف کند.
      به قسمت Chrome settings بروید، عبارت Network را تایپ کرده و روی Change Proxy Settings کلیک کنید. سپس به تب Security بروید و نوار لغزنده را به سمت پایین بکشید تا گزینه Medium-high را مشاهده کنید. در نهایت روی Apply و Ok کلیک کنید.

    3- گواهی SSL را دوباره نصب کنید

    اگر یک گواهی SSL خریداری کرده و به‌صورت دستی آن را نصب کرده‌اید، ممکن است هنگام تغییر از «http://» به «https://» با خطا مواجه شوید. برای حل این مشکل سعی کنید گواهینامه SSL را دوباره نصب کنید.
    اگر ارائه‌دهنده هاست وردپرس شما گواهی را برای شما نصب کرده است، می‌توانید از آنها درخواست پشتیبانی دهید. آنها ممکن است بتوانند گواهی را ریست و مشکل را برطرف کنند.

     

    در مجموعه مقالات آموزش نصب ssl، می توانید راهنمای کلی جهت فعال سازی این گواهینامه های امنیتی در وبسایت را مشاهده نمایید.

    4 – خطاهای محتوای مختلط را برطرف کنید

    هنگامی که برخی از تصاویر یا اسکریپت‌ها همچنان با استفاده از پروتکل قدیمی «http://» اجرا می‌شوند، ممکن است یک خطای محتوای مختلط ظاهر شود. این می‌تواند از امنیت کامل وب‌سایت شما جلوگیری کند و ممکن است SSL connection error ظاهر شود.
    برای رفع این مشکل باید افزونه Really Simple SSL را در وردپرس نصب کنید. هنگامی که افزونه را فعال کردید، به قسمت Settings > SSL بروید و تنظیمات را بررسی کنید.

    5 – اتصال SSL را اجرا کنید

    هنگامی که سایت وردپرس خود را از «http://» به «https://» منتقل کردید، ممکن است گاهی با خطای اتصال SSL مواجه شوید. برخی از کاربران گزارش می‌دهند که با اجرای اتصال SSL از پنل مدیریت، از شر این مشکل خلاص می‌شوند. فایل wp-config.php خود را در سرور وب‌سایت خود پیدا کنید. برای اجرای اتصال SSL، کد زیر را به آن فایل اضافه کنید:
    “define(‘FORCE_SSL_ADMIN’, true);”


    6 – بدافزار را با استفاده از Malwarebytes حذف کنید

    Malwarebytes یک برنامه رایج است که برای محافظت از رایانه و اسکن ویروس‌ها استفاده می‌شود. می‌تواند در ازبین‌بردن مشکلات رایج بدافزار که ممکن است باعث خطای SSL شود، به شما کمک کند. این برنامه را دانلود کنید، سپس Quick Scan و Full Scan را اجرا کنید.

    7 – آنتی‌ویروس/فایروال را غیرفعال کنید

    در برخی موارد، فایروال یا برنامه آنتی‌ویروس شما ممکن است باعث ایجاد خطای اتصال SSL شود. این خطا هنگامی اتفاق می‌افتد که آنتی‌ویروس ممکن است به اشتباه، بدافزار را در وب‌سایت شما شناسایی کند. با غیرفعال کردن برنامه آنتی‌ویروس یا فایروال خود برای مدتی می‌توانید این مشکل را برطرف کنید.

    8 – از System Restore استفاده کنید

    این روش فقط در صورتی باید مورد استفاده قرار گیرد که هیچ کدام از موارد مطرح شده خطای SSL Connection Error را رفع نکرده باشد.
    برای بازگرداندن سیستم به حالت قبلی، کلیدهای Windows و R را فشار دهید و rstrui را تایپ کنید. به یاد بیاورید آخرین باری که توانستید به وب‌سایت خود دسترسی پیدا کنید چه زمانی بوده است.
    از منوی کشویی، تاریخی را قبل از تاریخی که فکر می‌کنید خطا ظاهر شد، انتخاب کنید. روی Next کلیک کنید و اجازه دهید ویندوز جادویی خود را انجام دهد.

    9 – از یک اتصال Wi-Fi متفاوت استفاده کنید

    شبکه‌های وای‌فای عمومی قابل‌اعتماد نیستند. آنها ناامن هستند و ممکن است باعث مشکلات مکرر SSL شوند. کاری که باید انجام دهید این است که به یک شبکه خصوصی بروید و دوباره به وب‌سایت خود دسترسی پیدا کنید. همچنین می‌توانید از طرح داده خود استفاده کنید و Wi-Fi را برای مدتی به طور کامل غیرفعال کنید.

    10- دستگاه اندروید خود را ریست کنید

    قبل از ریست دستگاه اندروید خود، مطمئن شوید که از فایل‌ها و مخاطبین خود نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید. می‌توانید گزینه Reset را در جایی از تنظیمات گوشی هوشمند خود پیدا کنید. معادل آن Restore to Factory Settings است.

    جمع‌بندی

    خطای اتصال SSL اگرچه می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، اما موارد زیادی وجود دارد که می‌توانید به‌راحتی این خطا را برطرف کنید. در این مقاله ما به‌صورت کامل به بررسی خطای SSL Connection Error و دلایل ایجاد این خطا پرداختیم. سپس برای حل آن روش‌هایی را ارائه دادیم. اگر شما نیز با راه‌حل‌هایی دیگر آشنایی دارید می‌توانید از طریق کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

    سؤالات متداول

    1- چه چیزی باعث خطای SSL می‌شود؟
    خطای گواهینامه SSL زمانی رخ می‌دهد که مرورگر نتواند گواهینامه‌های SSL را که توسط سرور بازگردانده شده است تأیید کند. هنگامی که این خطا رخ می‌دهد، مرورگر وب‌سایت را مسدود می‌کند و به کاربر هشدار می‌دهد که نمی‌توان به وب‌سایت اعتماد کرد. این هشدارها بر اعتماد کاربر به وب‌سایت شما تأثیر منفی می‌گذارد.

    2- چگونه خطای اتصال SSL را برطرف کنیم؟
    · تاریخ و زمان را در دستگاه خود تصحیح کنید.
    · داده‌های مرور گوگل کروم را پاک کنید.
    · تنظیمات شبکه خود را ریست کنید.
    · برنامه آنتی‌ویروس خود را غیرفعال کنید.
    · برنامه/مرورگر خود را به‌روز کنید.
    · در حالت ناشناس/خصوصی از وب‌سایت بازدید کنید.
    · دستگاه خود را بازنشانی کنید.

  • رفع خطای  ssl_error_handshake_failure_alert

    رفع خطای ssl_error_handshake_failure_alert

    خطای  SSL Handshake error یا SSL handshake failure alert، یکی از خطاهای رایج در دسترسی به وب سایت‌ها است. این خطا ممکن ایت در تمامی مرورگرها از جمله فایرفاکس، گوگل کروم و … و همچنین در تمامی سیستم عامل‌ها از جمله ویندوز، مک، لینوکس و … ظاهر شود. در این مقاله از وب سایت آکادمی SSL می‌خواهیم ببینیم که چطور می‌توان این پیغام را رفع کرد.

    همچنین برای مشاهده انواع خطاهای رایج مرتبط با ssl، می توانید از قسمت مجموعه مقالات خطای SSL، اقدام به مطالعه آموزش های تکمیلی نمایید.

     

    دلایل پیغام خطای ssl_error_handshake_failure_alert

     

    همان‌طور که در مقدمه‌ی این مقاله از وب سایت آکادمی SSL نیز عنوان شد، پیغام SSL Handshake یکی از پیغام‌های بسیار متداول امنیتی است که ممکن است در تمامی مرورگرها و سیستم‌های عامل، در هنگام دسترسی به یک وب سایت نشان داده شود. در شکل زیر نمونه‌ی این پیغام خطا نشان داده شده است:

     

    راهنمای رفع ارور ssl-error-handshake-failure-alert

     

    به‌عنوان یک توضیح کلی و اولیه، پیغام SSL Handshake به‌دلیل عدم برقراری ارتباط بینِ سرور و کلاینت با استفاده از گواهی SSL صادر می‌شود. عامل این اتفاق می‌تواند هم در سمت سرور و هم در سمت کلاینت یا همان بازدید کننده از وب سایت باشد. از جمله‌ی مهم‌ترین این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

     

    • داده‌های ناقص در مرورگر

     

    اگر داده‌های مرورگر، از جمله کوکی‌ها، اطلاعات ذخیره شده در حافظه‌ی Cache و … ناقص و دارای ایراد باشد، ممکن است گواهی SSL وب سایت به‌درستی اجرا نشده و منجر به نمایش دادن این پیغام خطا شود.

     

    • پیکربندی نادرست امنیتی JAVA یا مرورگر

     

    در صورتی‌که بخش امنیتی JAVA و یا یک مرورگر، وب سایت مورد بازدید را ناایمن تلقی کند، این پیغام خطا برای شما به نمایش درخواهد آمد.

     

    • تداخل برنامه‌های امنیتی سیستم

     

    در برخی دیگر از موارد، مشکل به‌وجود آمده به‌خاطر تداخلاتی که است که آنتی ویروس یا فایروال ایجاد می‌کند. به‌عنوان توضیح بیشتر، در برخی موارد ممکن است آنتی ویروس یا فایروال فعال بر روی سیستم شما، بخشی از داده‌ها را به‌دلیل مسائل امنیتی مسدود کند و همین مسئله موجبِ نمایش پیغام خطای امنیتی SSL Handshake خواهد شد.

     

    • نصب نادرست گواهی SSL

     

    برخی از وب سایت‌ها نیاز دارند تا  گواهینامه‌های مورد استفاده در آنها در محلی خاص از سیستم عامل نصب شود. حال اگر گواهی مورد اشاره در آن محل وجود نداشته باشد و یا حتی در جایی دیگر نصب شده باشد، ممکن است وب سایت به درخواست مرورگر پاسخ ندهد و همین امر می‌تواند موجب نمایش پیغام خطای SSL Handshake شود.

     

    مقاله پیشنهادی : آموزش نصب ssl

     

    آموزش رفع خطای ssl_error_handshake_failure_alert

     

    حالا که با دلایل مهم بروز خطای امنیتی SSL Handshake آشنا شده‌اید، باید به سراغ راه‌حل برویم. در ادامه چند راهکار عملیاتی و مؤثر برایِ حل این مشکل ارائه خواهد شد.

     

    آپدیت کردن مرورگر

     

    در صورتی‌که مرورگری که از آن استفاده می‌کنید قدیمی باشد، ممکن است به‌دلیل ناسازگاری با وب سایت‌های مختلف، با پیغام خطای SSL_error_handshake_failure روبرو شوید. در اولین قدم، به‌روزرسانی مرورگر می‌تواند مشکل شما را حل کند. برای آپدیت کردن مرورگر گوگل کروم، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

    1. مرورگر گوگل کروم را باز کنید و در قسمت بالا و سمت راست، بر روی علامت سه نقطه کلیک کنید تا منوی گوگل کروم باز شود.
    2. حالا گزینه‌ی Setting را انتخاب کرده و سپس در قسمت سمت چپ، زبانه‌ی About Chrome را فعال کنید.
    3. حالا در سمت راست پنجره می‌توانید گوگل کروم را به آخرین نسخه آپدیت کنید. بعد از انجامِ این کار مطمئن شوید که خطای SSL Handshake برطرف شده است یا خیر. این مراحل در شکل زیر نشان داده شده است.
    4. در مواردی ممکن است مشکل شما بعد از بروزرسانی مرورگر ایجاد شده باشد. در این‌صورت مجدداً نسخه‌ی قبلی مرورگر را نصب کرده و ببینید که مشکل از نصب به‌روزرسانی آخر مرورگر است یا خیر.

     

    آپدیت گوگل کروم برای رفع خطای ssl ssl-error-handshake-failure-alert

     

    حذف Certificate وب سایت در مرورگر

     

    یکی دیگر از مواردی که منجر به نمایش پیغام خطای SSL_error_handshake_failure_alert می‌شود، مشکل گواهی یا certificate وب سایت در قسمتِ مدیریت گواهی مرورگر است. در این‌صورت شما می‌توانید گواهی وب سایتی را که برای ورود به آن مشکل دارید، در تنظیمات مرورگر خود حذف کنید. نحوه‌ی انجام این کار برای مرورگر فایرفاکس در ادامه عنوان شده است:

    1. مرورگر فایرفاکس خود را باز کرده و بر روی نمادِ شبیه به همبرگر در گوشه‌ی بالا و سمت راست مرورگر کلیک کنید.
    2. گزینه‌ی Settings را انتخاب کنید و سپس در بخش سمتِ چپ، به سراغ گزینه‌ی Privacy and Security بروید. نحوه‌ی دسترسی به این گزینه در شکل زیر نشان داده شده است:

     

    تنظیمات گواهی ssl در کروم برای رفع ارور ssl-error-handshake-failure-alert

     

    • حالا به سمت پایین اسکرول کنید تا به قسمت Certificates برسید. در این قسمت بر روی گزینه‌ی View Certificates کلیک کنید.

    حذف certificate در گوگل کروم

    • پس از آن زبانه‌ی Certificates را فعال کرده و گواهی‌ای را که برای مرورگر ایجاد مشکل کرده است را انتخاب کنید.

    حذف certificate در Google Chrome

    • حالا بر روی کلید Delete کلیک کنید. پس از تائید، گواهی موردنظر حذف خواهد شد. سپس مطمئن شوید که هیچ نوع از گواهی مشکل‌ساز در زبانه‌ی Server و هر CA در زبانه‌ی Authorities وجود ندارد.
    • مرورگر فایرفاکس خود را مجدداً راه‌اندازی کنید و بررسی کنید که آیا خطای SSL Handshake برطرف شده است یا خیر.

    نکته: اگر انجام این مراحل به رفع کامل مشکل نینجامید، سعی کنید از یک شبکه‌ی دیگر برای ورود به وب سایت استفاده کنید. به‌عنوان مثال اگر تا به‌حال از اینترنت Wi-Fi استفاده می‌کردید، حالا یک بار سعی کنید با استفاده از اینترنت Mobile Data به وب سایت مدنظرتان دسترسی پیدا کنید.

     

    حذف کوکی، کَش و همچنین دیتاهای مرورگر

     

    خراب بودن هر یک اطلاعات کوکی‌ها، کَش و همچنین دیتاهای مرورگر نیز می‌تواند سبب شود تا با پیغام خطای SSL Handshake مواجه شوید. در این موارد پاک کردن این اطلاعات می‌تواند منجر به رفع مشکل شود. در ادامه نحوه‌ی انجامِ این کار را در مرورگر گوگل کروم با یکدیگر مرور خواهیم کرد:

    1. مرورگر گوگل کروم را اجرا کرده و سپس بر روی علامت سه نقطه در گوشه‌ی بالا و سمت راست مرورگر کلیک کنید.
    2. گزینه‌ی More Tools و سپس Clear Browsing Data را انتخاب کنید. نحوه‌ی دسترسی به این گزینه در شکل زیر نشان داده شده است:

    more tools در گوگل کروم

    1. در تب Advanced، بر روی گزینه‌ی Sign Out کلیک کنید تا داده‌ها در حساب Google حفظ شوند.
    2. حالا بر روی گزینه‌ی Time Range of All-Time کلیک کرده و تمامی گزینه‌های این قسمت را فعال کنید. سپس بر روی گزینه‌ی Clear Data کلیک کنید و پس از اتمام، سیستم را مجدداً راه‌اندازی کنید.

     

    Clear Data در گوگل کروم

    1. پس از راه‌اندازی مجدد سیستم، بررسی کنید که آیا پیغام خطای SSL_error_handshake_failure_alert رفع شده است یا خیر.

     

     

    ریست کردن گزینه‌های قسمت Internet Option

     

    در سیستم عامل ویندوز، تنظیمات Internet Option بسیاری از گزینه‌های موردنظر شما برای دسترسی به اینترنت را پوشش می‌دهد. پیکربندی اشتباه این گزینه‌ها کافی است تا پیغام امنیتی SSL Handshake برای شما به نمایش درآید. در این موارد ریست کردن این تنظیمات می‌تواند به حل مشکل کمک کند.

    مراحل انجام این کار در ادامه توضیح داده شده است:

    1. منوی ویندوز را باز کرده، Internet Option را جستجو کرده و آن را باز کنید.
    2. به زبانه‌ی Advanced رفته و بر روی گزینه‌ی Restore Advanced Settings کلیک کنید.

    restore advaced settings در internet option

    1. در قسمت Reset Internet Explorer Settings بر روی گزینه‌ی Reset کلیک کرده و Delete Personal Settings را فعال کنید.

    delete personal settings برای رفع خطای SSL handshake

    1. حالا بر روی گزینه‌ی Reset کلیک کرده و سپس سیستم خود را مجدداً راه‌اندازی کنید.
    2. حالا وقت آن است که مجدداً بررسی کنید که آیا خطای SSL Handshake رفع شده است یا مشکل همچنان برقرار است.

     

    اضافه کردن وب سایت به لیست وب سایت‌های مورد اعتماد

     

    اگر مشکل همچنان برقرار است، اضافه کردن وب سایت موردنظر به لیست وب سایت‌های مورد اعتماد می‌تواند این مشکل را حل کند. برای این کار در مرورگر فایرفاکس مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید

    هشدار: تنها در صورتی‌که به‌صورت کامل به وب سایت اطمینان دارید از این گزینه استفاده کنید. زیرا در غیر این‌صورت این کار می‌تواند منجر به صدمات شدید امنیتی شود.

    1. مرورگر فایرفاکس خود را باز کرده و به وب سایتی که برای دسترسی به آن مشکل دارید بروید.
    2. آدرس کامل وب سایت را از آدرس بار کپی کرده و در همان‌جا عبارت about:config را تایپ کنید.

     

    اضافه کردن سایت به لیست مورد اعتماد مرورگر

    1. سپس بر روی کلید Accept Risk and Continue کلیک کنید.
    2. در کادر Search Preferences Name، عبارت زیر را وارد کنید:

    tls.insecure_fallback_hosts

    1. بر روی Edit کلیک کرده و سپس آدرس کپی شده‌ی وب سایت را Paste کنید.
    2. بر روی آیکون مداد کلیک کرده و سپس فایرفاکس را مجدداً راه‌اندازی کنید.

    1. بررسی کنید که آیا پیغام خطای امنیتی SSL Handshake برطرف شده است یا خیر. همچنین به‌یاد داشته باشید که ممکن است یک پنجره‌ی هشدار زرد رنگ در بالای وب سایت برای شما به نمایش درآید. این پیغام می‌خواهد شما را از وارد کردنِ اطلاعات حساس در این وب سایت برحذر دارد.

     

    ویرایش تنظیمات امنیتی مرورگر

     

    خطای SSL Handshake می‌تواند در اثر پیکربندی ضعیف وب سایت ایجاد شود. در این موارد ویرایش موارد امنیتی مرورگر می‌تواند به شما کمک کند تا به وب سایت دسترسی پیدا کنید. در ادامه نحوه‌ی انجام این کار را در مرورگر فایرفاکس به شما توضیح خواهیم داد. اما قبل از آن به هشدار زیر توجه کنید:

     

    هشدار: این کار را فقط برای وب سایت‌هایی انجام دهید که از ایمن بودنِ آنها کاملاً مطمئن هستید. زیرا انجام این کار می‌تواند خطراتی جدی برای اطلاعات و داده‌های شما در پی داشته باشد.

     

    1. مرورگر فایرفاکس خود را باز کرده و فرمان زیر را در Address Bar آن وارد کنید:

    about:config

    1. بر روی گزینه‌ی Accept the Risk و سپس Continue کلیک کنید.
    2. سپس در قسمت Search Preferences Name عبارت زیر را وارد کنید:

    tls.enable_0rtt_data

    1. حالا بر روی کلیدی که دو فلش افقی و مخالف الجهت را نشان می‌دهد کلیک کنید تا تنظیمات فوق روی حالت False قرار بگیرد. 

     

    رفع خطای sslhandshake error failure در تنظیمات فایرفاکس

    1. مرورگر فایرفاکس خود را مجدداً راه‌اندازی کنید.

     

    مستثنی کردن وب سایت در بخش امنیتی JAVA

     

    برخی از وب سایت‌ها برای اجرا به JAVA بر روی دستگاهی که از آن برای دسترسی به وب سایت استفاده می‌کنید دارند. حالا اگر JAVA وب سایت شما را به‌عنوان یک وب سایت ناایمن شناسایی کند، با پیغام امنیتی SSL_error_handshake_failure_alert مواجه خواهید شد. در این موارد اضافه کردن وب سایت به‌عنوان استثناء می‌تواند مشکل را حل کند.

    برای انجامِ این کار، مراحل زیر را گام به گام انجام دهید:

    1. منوی ویندوز را باز کرده و عبارت Configure Java را جستجو و سپس آن را باز کنید.

    تنظیمات java برای رفع ارور ssl_error_handshake_failure_alert

    1. حالت به زبانه‌ی Security رفته و بر روی گزینه‌ی Edit Site List کلیک کنید.

    edit site list در تنظیمات java

    1. بر روی گزینه‌ی Add کلیک کرده و سپس آدرس وب سایتی را که برای دسترسی به آن مشکل دارید را وارد کنید.
    2. حالا بر روی کلید OK کلیک کرده و سپس سیستم خود را Restart کنید.

     

    حذف یا غیرفعال کردن آنتی ویروس

     

    در برخی موارد آنتی ویروس‌ها و یا فایروال‌ها داده‌های وب سایت را به‌گونه‌ای غیرواقعی تفسیر می‌کنند که مرورگر تصور می‌کند وب سایت ایمن نیست. در چنین حالتی ممکن است پیغام خطای امنیتی SSL Handshake برای شما به نمایش درآید. به‌عنوان مثال بر اساسِ گزارشات دریافتی، در آنتی ویروس Kaspersky چنین عملکردی مشاهده شده است.

     

    هشدار: بدیهی است که حذف  یا حتی غیرفعال کردن موقت آنتی ویروس یا سیستم دفاعی فایروال می‌تواند سیستم شما را در برابر حملات آسیب‌پذیر کند. بنابراین اگر می‌خواهید از این گزینه استفاده کنید، لطفاً این کار را با احتیاط کامل انجام دهید.

     

    استفاده از یک مرورگر دیگر

     

    اگر چه ممکن است ساده به‌نظر برسد، اما واقعیت این است که در برخی موارد تعویض مرورگر می‌تواند به شما در رفع خطای SSL_error_handshake_failure_alert کمک کند. این موضوع آنقدر بدیهی است که نیاز به هیچ توضیح بیشتری در این قسمت نیست.

     

    جمع‌بندی

     

    یکی از پیغام‌های خطای امنیتی که می‌تواند در تمامی مرورگرهای مشهور و همچنین در تمامی سیستم‌های عامل مشاهده شود، پیغام خطای SSL Handshake است که شما آن را با عبارت SSL_error_handshake_failure در مرورگر می‌بینید. تا زمانی که این خطا رفع نشود، مرورگر به شما اجازه‌ی دسترسی به وب سایت را نخواهد داد. با توجه به اهمیت موضوع، در این مقاله از وب سایت آکادمی SSL چندین روش کاربردی را به‌صورت تصویری و گام به گام توضیح دادیم تا بتوانید این مشکل را حل کنید.

     

    سؤالات متداول

     

    دلیل پیغام خطای SSL Handshake چیست؟

    دلایل زیادی در نشان دادن این پیغام خطا ممکن است مؤثر باشد. اما به‌طور کلی این پیغام هم ممکن است به‌دلیل مشکلات امنیتی سمت سرور وب سایت و هم به‌دلیل مشکلاتی که در سیستم کاربر وجود دارد نشان داده شود.

     

    آیا آنتی ویروس می‌تواند منجر به پیغام خطای SSL Handshake شود؟

    بله. در برخی موارد سیستم‌های امنیتی موجود بر روی کامپیوتر کاربر از جمله آنتی ویروس و فایروال می‌تواند منجر به نشان داده شدن این پیغام گردد.

     

    آیا می‌توان با اضافه کردن وب سایت به Trust List مرورگر، پیغام SSL Handshake را رفع کرد؟

    بله. اما توجه داشته باشید که اگر وب سایت موردنظر شما ایمن نباشد، انجام این کار می‌تواند باعث شود تا داده‌ها و اطلاعات شما در معرض خطر قرار گیرد.

     

    پیغام خطای SSL_error_handshake_failure در کدام مرورگرها بیشتر نشان داده می‌شود؟

    امکان نمایش این پیغام خطا در تمامی مرورگرها، از گوگل کروم گرفته تا فایرفاکس و Edge وجود دارد.

     

    آیا سیستم عامل تأثیری در خطای SSL_error_handshake_failure دارد؟

    خیر. امکان نمایش پیغام خطای SSL Handshake در تمامی مرورگرها وجود دارد.

     

  • رفع خطای SSL در آیفون

    رفع خطای SSL در آیفون

    تا به‌حال برایتان پیش آمده است که هنگام وب گردی با تلفن همراه آیفون با خطای SSL برخورد کنید؟ بروز خطای SSL در آیفون می‌تون نشان دهنده‌ی وجود یک مشکل داخلی در iOS و یا شبکه یا روتر داخلی باشد. اما چگونه می‌توان این پیغام خطا را رفع کرد؟ این همان چیزی است که در این مقاله از وب سایت آکادمی SSL به آن خواهیم پرداخت.

     

    دلایل بروز خطای SSL در آیفون

     

    این خطا می‌تواند به دلایل متعددی به شما نشان داده شود. از جمله مهم‌ترین این دلایل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

     

    1- سیستم عامل قدیمی یا مرورگر به‌روز نشده

     

    یکی از مهم‌ترین دلایل، به‌روز نبودن سیستم عامل آیفون و همچنین مرورگری است که قصد دارید تا با استفاده از آن به آدرس وب سایت موردنظر دسترسی پیدا کنید. در این‌صورت ممکن است ناسازگاری‌هایی در آیفون ایجاد شود که باعث شود تا ماژول‌های آن نتواند به درستی از طریق پروتکل SSL ارتباط برقرار کند. این موضوع می‌تواند منجر به نمایش پیغام خطای SSL شود.

     

    2- به‌روز نبودن تاریخ و ساعت تلفن همراه

     

    اگر ساعت و تاریخ تلفن همراه شما به‌روز نباشد، ممکن است منجر به نمایش پیغام خطای SSL گردد زیرا سرور ممکن است پکیج‌های اطلاعاتی گواهی SSL را که از طریقِ دستگاه‌های با تاریخ و یا ساعت نادرست هستند، به‌عنوان پکیج‌های نامعتبر شناسایی کند.

     

    3- تنظیمات اشتباه شبکه‌

     

    یکی دیگر از عواملی که می‌تواند منجر به نمایش پیغام خطای SSL شود، تنظیمات اشتباه شبکه بر روی تلفن همراه آیفون است. این موضوع سبب خواهد شد که ماژول‌هایِ مربوط به گواهی SSL به‌درستی در تلفن همراه آیفون بارگیری نشوند.

     

    4- تنظیمات امنیتی بر روی سیستم شبکه

     

    در برخی موارد ممکن است تنظیمات امنیتی ایجاد شده بر روی شبکه مانند سیستم‌های کنترلی والدین ممکن است منجر به بروز پیغام خطای SSL گردد.

    اگر شما توسعه دهنده‌ای هستید که با این پیغام بر روی وب سایت خود روبرو شده‌اید، در ابتدا مطمئن شوید که گواهی SSL نصب شده بر روی سرور وب سایت شما معتبر است. همچنین اگر سرور وب سایت شما از پروتکل قدیمی SSL استفاده می‌کند، ممکن است مجبور شوید تا سیستم عامل سرور خود را با آخرین پروتکل SSL مجدداً نصب کنید. بدین ترتیب احتمالاً ارور SSL را دیگر نخواهید دید.

    در ادامه به شما توضیح خواهیم داد که هنگام بروز پیغام ارور SSL بر روی تلفن همراه آیفون، چطور آن را رفع کنید.

     

    چند راهکار مهم در رفع خطای SSL Error در تلفن همراه آیفون

     

    تا این قسمت از مقاله‌ی وب سایت آکادمی SSL توانسته‌ایم به برخی از مهم‌ترین دلایل بروز پیغام امنیتی SSL بپردازیم. اما برای رفعِ این پیغام در دستگاه‌های آیفون چه کار باید کرد؟ در ادامه چندین راهکار عملی برای این موضوع ارائه خواهد شد.

     

    فعال و غیرفعال‌سازی حالت Airplane Mode در آیفون

     

    یکی از ابتدایی‌ترین راهکارها هنگامِ مشاهده‌ی پیغام خطای SSL برای ورود به وب سایت، فعال‌سازی و غیرفعال کردنِ مجدد حالت پرواز یا Airplane Mode در تلفن همراه است. در این‌صورت ماژول‌های ارتباطی دوباره راه‌اندازی خواهند شد.

    برای این منظور به بخش Setting تلفن همراه خود مراجعه و حالت Airplane Mode را فعال کنید.

     

    غیر فعال سازی airplane mode در آیفون برای خطای ssl

     

    حالا یک دقیقه صبر کنید و مجدداً گزینه‌ی Airplane Mode را به‌صورت غیرفعال درآورید و ببنید که ارور SSL رفع شده است یا خیر. همچنین در نظر داشته باشید که اگر این پیغام فقط برای وب سایت‌های خاصی به شما نشان داده می‌شود، احتمالاً مشکل از گواهی SSL همان وب سایت است. بنابراین اگر حتماً باید به آن وب سایت وارد شوید، بهتر است با تیم پشتیبانی آن تماس بگیرید.

     

    از قابلیت Force Restart در آیفون استفاده کنید

     

    بروز یک اشکال موقت در ماژول‌های آیفون هم ممکن است منجر به نمایش خطای SSL برای ورود به وب سایت گردد. در این‌صورت Restart کردن تلفن همراه می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند. برای Restart اجباری آیفون، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

    • کلیدِ افزایش صدای آیفون را فشار داده و آن را رها کنید
    • بلافاصله کلید کاهش صدای آیفون را فشار داده و آن را نیز به سرعت رها کنید
    • سپس دکمه‌ی کناری آیفون را فشار داده و منتظر بمانید تا لوگوی Apple بر روی نمایشگر نشان داده شود.
    • حالا کلید کناری را رها کرده و منتظر بمانید تا آیفون مجدداً روشن شود.

    نحوه‌ی انجام این کار در شکل زیر نشان داده شده است.

     

    ریستارت کردن آیفون برای ارور ssl

     

    سیستم عامل آیفون خود را به‌روز کنید

     

    قدیمی بودن سیستم عامل گوشی آیفون نیز می‌تواند به نمایش خطای SSL منتهی شود زیرا در این‌صورت نوعی ناسازگاری میان تلفن همراه شما و وب سایت‌هایی که از آخرین تکنولوژی‌های گواهی SSL استفاده می‌کنند ایجاد خواهد شد. در این‌صورت به‌روزرسانی سیستم عامل آیفون می‌تواند این خطا را برطرف کند. برای انجام این کار مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

    • در ابتدا مطمئن شوید که تلفن همراه شما به‌صورت کامل شارژ شده و به یک شبکه‌ی امن Wi-Fi متصل است.
    • به بخش Setting تلفن همراه خود مراجعه و گزینه‌ی General را انتخاب کنید.

     

    بخش General در تنظیمات iphone

     

    • حالا گزینه‌ی Software Update را انتخاب کنید. در این قسمت می‌توانید به این نتیجه برسید که آیا سیستم عامل تلفن همراه شما به‌روز است و یا نیاز به آپدیت دارد.

     

    آپدیت آیفون برای رفع خطای SSL

     

    • پس از آپدیت سیستم عامل (در صورت نیاز) تلفن همراه خود را ری استارت کنید. حالا مجدداً برای ورود به وب سایت مدنظرتان تلاش کنید.

     

    خطای SSL در اپلیکیشن‌های خاص

     

    در برخی موارد ممکن است شما پیغام خطای SSL را در برخی از اپلیکیشن‌های خاص مانند Apple Music مشاهده کنید. در این موارد بهترین راهکار به‌روزرسانی این نرم‌افزارها است. دلیل بروز این خطا در این موارد این است که آیفون برای ایمنی بیشتر کاربران، اجازه‌ی دسترسی به اجزای گواهی SSL را به اپلیکیشن‌های به‌روزرسانی نشده نمی‌دهد.

    با توجه به دلایل عنوان شده، همواره توصیه می‌شود که همه‌ی اپلیکیشن‌های خود را به‌روز نگاه دارید. برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:

    • Apple App Store را باز کرده و سپس نماد Profile را انتخاب کنید.
    • حالا به قسمت Update بروید و گزینه‌ی Update All را انتخاب کنید تا تمامی اپلیکیشن‌های نصب شده بر روی تلفن همراهتان به‌روز شوند. همچنین اگر می‌خواهید فقط یک اپلیکیشن خاص (مانند Apple Music) را آپدیت کنید، کافی است آن را از لیستِ نرم‌افزارهای نصب شده انتخاب کرده و سپس گزینه‌ی Update را انتخاب کنید.

     

    به روز رسانی اپلیکیشن های گوشی IPHONE برای خطای اس اس ال

     

    به‌روزرسانی تاریخ و زمان تلفن همراه

     

    اگر تاریخ یا ساعت تلفن همراه شما صحیح نباشد، ممکن است آیفون خطای SSL را نشان دهد. بنابراین اگر تاریخ یا ساعت تلفن همراهتان به‌روز نیست و خطای SSL را هم دریافت می‌کنید، برای رفع این موضوع مراحل زیر را انجام دهید:

    • به بخش Setting تلفن همراه خود مراجعه کرده و سپس گزینه‌ی General را انتخاب کنید.
    • حالا به قسمت Date & Time مراجعه کرده و گزینه‌ی Set Automatically را غیرفعال کنید.

     

    تنظیمات ساعت و تاریخ در گوشی آیفون

     

    • حالا تاریخ و ساعت را به‌صورت دستی تنظیم کنید.

     

    فعال کردن گزینه‌ی Location Service در آیفون

     

    اگر دسترسی به Location در آیفون غیرفعال باشد، می‌تواند منجر به صدور پیغام خطای SSL شود. به‌خصوص اگر نرم‌افزار برای کارکرد به این قابلیت نیاز داشته باشد، احتمال بروز این اشکال بیشتر هم خواهد شد. به‌عنوان نمونه فرض کنید که در حال استفاده از یک اپلیکیشن مکان یاب هستید. بدیهی است که این نرم‌افزار به Location شما نیاز دارد.

    برای فعال‌سازی این گزینه، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

    • به بخش Setting آیفون مراجعه و گزینه‌ی Privacy را انتخاب کنید.
    • حالا گزینه‌ی Location Service را انتخاب کنید.

     

    تنظیمات Location در iphone

     

    • گزینه‌ی Location Service را فعال کنید.

     

    فعال سازی Location Service در آیفون

     

    اصلاح تنظیمات DNS در آیفون

     

    در برخی موارد ممکن است DNS شبکه‌ی آیفون شما نتواند آدرس وب سایت و یا اپلیکیشنی را که قصد استفاده از آن را دارید، به موقع ترجمه نماید. در این موارد ممکن است خطای SSL برای شما به نمایش درآید. در چنین شرایطی ویرایش تنظیمات DNS آیفون می‌تواند به رفع مشکل کمک کند. برای این منظور گام‌های زیر را طی کنید:

    • در ابتدا هر اپلیکیشنی را که با DNS مرتبط است (مانند DNSCloak) را حذف کنید. سپس بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده است یا نه.
    • اگر مشکل با گام قبلی حل نشد، وارد قسمت Setting شده و سپس گزینه‌ی Wi-Fi را انتخاب کنید.

     

    تنظیمات wifi در گوشی ایفون برای ارور ssl

     

    • بر روی آیکون Info ضربه زده و سپس گزینه‌ی Configure DNS را انتخاب کنید.

     

    Configure Dns در ایفون

     

    • اگر تنظیمات DNS به‌صورت دستی انتخاب شده است، آن را بر روی Automatic قرار داده و سپس بررسی کنید و ببینید که آیا مشکل ارور SSL برطرف شده است یا خیر.

     

    خطای ssl در ایفون و تنظیمات Configure DNS

     

    • اگر این ترفند منجر به رفع ارور SSL نشد و یا تنظیمات Configure DNS از قبل بر روی Automatic قرار گرفته بود، در قسمت Configure DNS، گزینه‌ی Manual را انتخاب کنید.
    • حالا گزینه‌ی Add Server را انتخاب کرده و آدرس‌های یک سرور عمومی مانند 1.1.1.1 وب سایت Cloudflare و یا ترجیحاً Quad9 را اضافه کنید. نحوه‌ی انجام این کار در شکل زیر نشان داده شده است.
    • مجدداً بررسی کنید که آیا خطای SSL رفع شده است یا خیر.

     

    تنظیمات DNS در ایفون برای رفع خطای اس اس ال

     

    • اگر مشکل همچنان ادامه داشت، ممکن است این موضوع به‌دلیل استفاده از unc0ver برای جیلبریک کردن تلفن همراه ایجاد شده باشد. اگر از unc0ver استفاده می‌کنید، آن را حذف کنید و ببینید که مشکل ارور SSL برطرف شده است یا خیر.

     

    برگرداندن تنظیمات شبکه‌ی آیفون به‌حالت پیش فرض

     

    وجود مشکلات در تنظیمات شبکه‌ی آیفون هم می‌تواند منجر به نمایش پیغام خطای SSL شود زیرا این امکان وجود دارد که گوشی یکی از اجزاء شبکه‌ که برای SSL ضروری است را بارگیری نکند. در این موارد تنظیم مجدد فاکتورهای شبکه‌ی آیفون می‌تواند راهگشا باشد. در نظر داشته باشید که بعد از انجامِ این کار، باید تمامی شبکه‌های قبلی مانند Wi-Fi، VPN و … را مجدداً راه‌اندازی کنید. مراحل انجام این کار در ادامه توضیح داده شده است:

    • به قسمت Setting تلفن همراه خود رفته و گزینه‌ی General را انتخاب کنید.
    • حالا به قسمت Reset وارد شده و گزینه‌ی Reset Network Setting را از این قسمت انتخاب کنید.

     

    Reset network Setting در ایفون

     

    • با انتخاب این گزینه باید اعمال مجدد تنظیمات را تائید کنید و در نهایت نیز باید شبکه‌های مدنظر خود را بر روی گوشی خود راه‌اندازی نمایید.

     

    رفع خطای اس اس ال در iphone با Reset network sETTINGS

     

    ریست کردن تنظیمات آیفون

     

    یکی دیگر از راهکارها، ریست کردن تمامی تنظیمات دستگاه آیفون است. با توجه به اینکه پیکربندی ناصحیح هر یک از تنظیمات آیفون می‌تواند ارتباط دستگاه شما را با SSL با اختلال مواجه کند، اگر راهکارهای قبلی نتوانسته است مشکل SSL را برطرف کند، ریست کردن تمامی تنظیمات احتمالاً بتواند مورد را حل کند. در نظر داشته باشید که قبل از انجامِ این کار حتماً باید تنظیمات ضروری را در جایی یادداشت کنید تا بعداً بتوانید مجدداً آنها را اعمال کنید.

    برای ریست کردن کامل آیفون، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

    • منوی Setting را باز کرده و به قسمت General > Reset مراجعه کنید.
    • گزینه‌ی Reset All Setting را انتخاب کنید.
    • در نهایت تنظیم مجدد مواد را تائید کنید

     

    حل مشکل خطای SSL در آیفون با Reset all settings

     

    غیرفعال کردن تنظیمات امنیتی مودم یا روتر

     

    در برخی موارد ممکن است مشکل ایجاد شده به‌دلیل تنظیمات امنیتی مودم یا روتر مورد استفاده‌ی شما باشد. موضوع این است که هنگامِ دسترسی به وب سایت یا اپلیکیشن موردنظر شما، ممکن است تنظیمات امنیتی روتر تصور کند که این وب سایت یا اپلیکیشن ایمن نیست. در این موارد موضوع با پیغام امنیتی SSL به شما گزارش می‌شود. در چنین مواردی غیرفعال کردن تنظیمات امنیتی داخلی و یا فایروال شبکه (مانند Pi) ممکن است مشکل SSL شما را حل کند.

    قبل از اینکه به سراغِ غیرفعال کردن تنظیمات روتر خود بروید، مطلع باشید که انجامِ این کار ریسک بالایی دارد. دلیل آن هم این است که با انجامِ این کار، ممکن است دستگاه‌های متصل به شبکه در معرض تهدیدات امنیتی قرار بگیرند.

     

    جمع‌بندی

     

    نمایش پیغام‌های امنیتی هنگام ورود به وب سایت و یا در موقعِ دسترسی به یک اپلیکیشن می‌تواند نشان دهنده‌ی یک مشکل امنیتی جدی باشد. از طرفِ دیگر در برخی موارد ممکن است این پیغام به‌دلیل یک تنظیمِ غیراصولی در دستگاه تلفن همراه آیفون شما ایجاد شده باشد. در این موارد با رفعِ مشکل تنظیم آیفون می‌توانید پیغام خطای SSL را نیز رفع کنید. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله از وب سایت آکادمی SSL نحوه‌ی رفع خطای SSL در آیفون را برای شما شرح داده‌ایم.

     

    سؤالات متداول

     

    چطور می‌‎توان خطای SSL را در گوشی‌های آیفون رفع کرد؟

     

    اولین قدم برای رفع خطای SSL نشان داده شده در گوشی‌های آیفون این است که دلیل نشان داده شدن آن را بفهمیم. در این مقاله از وب سایت آکادمی SSL چندین روش برای رفع این خطا توضیح داده شده است.

    منظور از ssl در آیفون چیست ؟

     

    بسیاری از سایت ها برای افزایش امنیت کاربران و اطلاعات آنها ( برای تمامی دستگاه های هوشمند از جمله گوشی های آیفون)، از طریق خرید و فعال سازی گواهینامه ssl، اقدام به فعال سازی پروتکل https روی وبسایت خود می کنند.

  • خطای SSL Handshake Failed” and “Cloudflare 525” Error

    خطای SSL Handshake Failed” and “Cloudflare 525” Error

    نصب گواهی SSL بر روی وب سایت باعث می‌شود تا بتوانید از پروتکل امن HTTPS برایِ رمزگذاری اطلاعات منتقل شده در وب سایت مطمئن باشید. اما اگر قصد داشته باشید تا یک گواهی SSL را بر روی وب سایت وردپرسی خود نصب کنید، ممکن است برخی چالش‌ها و مشکلات نیز بر سر راه شما وجود داشته باشد. یکی از این مشکلات، پیغام خطای SSL Handshake Failed است. اگر حین نصب گواهی SSL با این پیغام مواجه شدید، نگران نباشید. این پیغام یکی از خطاهای رایج است و ما در این مقاله از وب سایت آکادمی SSL می‌خواهیم نحوه‌ی رفع آن را به شما توضیح دهیم.

    همچنین برای مشاهده لیست انواع ارور های مرتبط با اس اس ال می توانید از لیست مقالات خطای SSL در وبسایت ما بازدید نمایید.

     

     خطای SSL Handshake چیست؟

     

    قبل از اینکه به سراغِ مفاهیمی برویم که باعث بروزِ پیغام خطای SSL Handshake می‌شود، بهتر است بدانیم که اصولاً SSL Handshake چیست. همان‌طور که در مقدمه‌ی این مقاله از وب سایت آکادمی SSL نیز توضیح داده شد، گواهینامه SSL و همچنین TLS پروتکل‌هایی هستند که برایِ انتقال امن داده بین سرورها و سیستم‌های خارج از سرور مثل مرورگرها مورد استفاده قرار می‌گیرند. در واقع گواهی SSL یا TLS باعث خواهد شد تا وب سایت شما از پروتکل امن HTTPS برای انتقال داده استفاده کند.

    SSL Handshake اولین قدم در فرآیند استفاده از پروتکل HTTPS است. برای توضیح بیشتر باید بدانیم که احراز هویت و برقراری ارتباط، مرورگر کاربر و همچنین وب سرور باید یک سری بررسی‌ها را انجام دهد و با استفاده از آنها پارامترهای استفاده از پروتکل HTTPS را تعیین کند. یکی از اولینِ این بررسی‌ها، SSL Handshake است.

    اجازه دهید موضوع را کمی بیشتر توضیح دهیم. وقتی یک کاربر می‌خواهد تا با استفاده از مرورگر خود به یک وب سایت دسترسی پیدا کند، مرورگر یک درخواست اتصال امن را به سرور ارسال می‌کند. پس از ارسال این درخواست، سرور یک کلید عمومی را به کامیپوتر کاربر ارسال می‌کند. کامپیوتر با استفاده از کلید عمومی دریافت شده از طرفِ سرور، کلیدی را تولید و آن را رمزگذاری می‌کند.

    در مقاله Encryption چیست، می توانید روال کامل این فرآیند را بررسی نمایید.

    اگر بخواهیم تمام این موضوع را در یک جمله خلاصه کنیم، باید بگوییم که بدون استفاده از گواهی SSL، یک اتصال ایمن ایجاد نخواهد شد. این موضوع علاوه بر اینکه خطرهای امنیتی بسیاری را برای وب سایت شما به همراه خواهد داشت، همچنین باعث خواهد شد که پیغام Connection is not Private نیز برای کاربر صادر شود. بدیهی است که در چنین مواردی احتمال اینکه کاربر از وب سایت شما خارج شود بسیار زیاد است.

     

    عواملی که باعث بروز پیغام خطای SSL Handshake می‌شوند

     

    در ابتدا باید بدانیم که پیغام خطای SSL Handshake یا Error 525 به این معنی است که سرور و مرورگر قادر به ایجاد یک اتصال ایمن نیستند. این اتفاق ممکن است به دلایل مختلفی روی دهد. اما به‌طور کلی بروز خطای 525 به این مفهوم است که SSL Handshake بینِ دامنه‌ای که از Cloudflare استفاده می‌کند و وب سرور ایجاد نشده است.

     

     

    در نظر داشته باشید که خطای SSL ممکن است یا در سمت کلاینت رخ دهد و یا در سمتِ سرور؛ دلایل مهم بروز این خطا در سمت کلاینت می‌تواند عوامل زیر باشد:

    1. آپدیت نبودن تاریخ و زمان در Device کاربر
    2. مشکل در پیکربندی مرورگر کاربر
    3. رهگیری ارتباط توسط فرد ثالث

    همچنین وجود مشکل در سمت سرور می‌تواند باعث بروز این پیغام خطا شود. از جمله مهم‌ترین این مشکلات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    1. استفاده از گواهی SSL نامعتبر و یا منقضی شدن گواهی
    2. عدم پشتیبانی پروتکل استفاده شده توسط کلاینت در سرور
    3. عدم تطابق مجموعه‌ی رمزنگاری (Cipher Suite)

    به‌طور معمول اگر SSL Handshake ناموفق باشد، دلیل آن را می‌توان در مشکلات وب سایت یا سرور و یا تنظیمات SSL جستجو کرد.

     

    5 روش مؤثر برایِ رفع خطای SSL Handshake

     

    تا این قسمت از مقاله‌ی وب سایت آکادمی SSL نکاتی را در موردِ خطای SSL Handshake آموختیم. اما حالا باید نحوه‌ی رفعِ آن را نیز یاد بگیریم. با توجه به اینکه نمایش پیغام خطای SSL Handshake Failed می‌تواند به دلایل مختلفی روی دهد، نمی‌توان نسخه‌ی واحدی برایِ رفعِ آن تجویز کرد.

    با این حال روش‌های مختلفی برایِ رفع این پیغام خطا وجود دارد. بنابراین بهترین روش این است که این روش‌ها را یک به یک آزمایش کنید و ببینید که آیا خطا برطرف شده است یا نه. اگر مشکل همچنان برقرار بود، راه‌حل بعدی را امتحان کنید. در ادامه 5 روش برای حل این موضوع ارائه شده است:

    1. زمان و تاریخ سیستم خود را به‌روز کنید.
    2. بررسی کنید که آیا گواهی SSL شما معتبر است یا خیر
    3. مرورگر خود را برای استفاده از گواهی SSL/TLS پیکربندی کنید
    4. بررسی کنید که آیا سرور شما برایِ پشتیبانی از SNI به‌درستی پیکربندی شده است یا خیر
    5. مطمئن شوید که Cipher Suite یا همان مجموعه‌ی رمزنگاری به‌کارگیری شده، مطابقت دارند

    در ادامه توضیحات این روش‌ها ارائه شده است.

     

     

    • به‌روزرسانی تاریخ و ساعت سیستم

     

    ابتدا از یک دلیل غیرمحتمل شروع می‌کنیم. بدیهی است که رفعِ مشکل به‌روز نبودن تاریخ و ساعت سیستم، بسیار ساده است و اگر مشکل ایجاد شده به این دلیل باشد، خیلی سریع به راه‌حل می‌رسید.

    توجه داشته باشید که اگر تاریخ یا ساعت سیستم شما به‌روز نباشد، می‌تواند ارتباط SSL Handshake را قطع کند. این موضوع می‌تواند به‌دلیل یک خطای انسانی ایجاد شده باشد و یا تنظیمات سیستم شما با مشکل روبرو شده باشد. بنابراین به‌عنوان اولین روش، ساعت و تاریخِ سیستم خود را چک کنید. اگر همه چیز درست بود، به مرحله‌ی بعدی بروید.

     

     

    • کنترل معتبر بودن گواهی SSL

     

    در گامِ بعدی باید کنترل کنید که آیا گواهی SSL شما همچنان معتبر است یا خیر. با توجه به اینکه گواهی‌های SSL دارای تاریخ انقضاء هستند، در صورتی‌که این تاریخ گذشته باشد، مرورگر گواهی SSL را به‌عنوان یک گواهی نامعتبر شناسایی کرده و بدین ترتیب پیغام خطای SSL Handshake صادر خواهد شد.

    برای کنترلِ تاریخ انقضای گواهی SSL ابزارهای مختلفی وجود دارد که از جمله‌ی آنها می‌توان به ابزار معرفی شده توسط Qualys اشاره کرد:

     

    چک کردن اعتبار SSL برای خطای Handshake

     

     

    این ابزار هم رایگان و هم قابل اعتماد است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که نام دامنه‌ی خود را در قسمت Hostname وارد کنید و سپس بر روی کلید Submit کلیک کنید. هنگامی که فرآیندِ بررسی گواهی SSL وب سایت شما انجام شد، نتایج مشابه آنچه که در شکل زیر نشان داده شده است، به اطلاع شما خواهد رسید:

     

    بررسی صحت SSL برای ارور SSL handShake

     

    در این گزارش می‌توانید از معتبر بودن گواهی وب سایت خود مطلع شوید و همچنین اگر گواهی SSL وب سایت شما به هر دلیل باطل شده باشد، می‌توانید از این موضوع اطلاع پیدا کنید.

    در هر صورت به‌روزرسانی گواهی SSL یکی از راهکارهایی است که می‌تواند باعث حل شدن نمایش پیغام خطای SSL Handshake شود.

     

     

    • پیکربندی مرورگر برای پشتیبانی کامل از گواهی SSL/TLS

     

    در برخی موارد، بهترین راه‌حل برای تعیین علت اصلی یک مشکل، استفاده از روش حذف است. همان‌طور که قبلاً نیز اشاره شد، پیغام خطای SSL Handshake ممکن است به‌دلیلِ پیکربندی نادرست مرورگر اتفاق افتد. سریع‌ترین راه برای اینکه به این نتیجه برسید که آیا مشکل از استفاده از یک مرورگر است یا خیر، این است که سعی کنید از یک مرورگر دیگر استفاده کنید. همچنین به‌عنوان یک راهکار دیگر، سعی کنید تمامی افزونه‌هایی را که بر روی مرورگر خود نصب کرده‌اید، غیر فعال کرده و Browser خود را به تنظیمات کارخانه برگردانید.

     

    یکی دیگر از مشکلات احتمالی مرورگرها، عدم تطابق پروتکل‌ها است. به‌عنوان نمونه اگر مرورگر شما از پروتکل TLS 1.0 یا TLS 1.1 پشتیبانی کند و شما در سرور خود از پروتکل TLS 1.2 استفاده کرده باشید، پشتیبانی از پروتکل استفاده شده در سرور انجام نخواهد شد و شما پیغام خطای SSL Handshake را خواهید دید.

     

    نحوه‌ی بررسی این موضوع در مرورگرهای مختلف، متفاوت است. به‌عنوان مثال برای کنترل این مورد در گوگل کروم، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

    گام اول: مرورگر خود را باز کرده و بخش Setting > Advanced را باز کنید. با این کار تعدادی از گزینه‌های منو گسترش خواهد یافت.

    گام دوم: در قسمت System، بر روی گزینه‌ی Open your computer’s proxy setting کلیک کنید. این گزینه در شکل زیر نشان داده شده است.

     

    تنظیمات proxy برای SSL Handshake Error

     

    گام سوم: در این‌صورت یک پنجره‌ی جدید برای شما باز خواهد شد. در این پنجره گزینه‌ی Advanced را انتخاب کنید. سپس در بخش Security بررسی کنید که آیا گزینه‌ی Use TLS 1.2 به‌صورت علامت‌دار است یا خیر. اگر نه، این گزینه را فعال کنید. نحوه‌ی انجامِ این کار در شکل زیر نشان داده شده است:

     

    رفع خطای ssl handshake Cloudflare در کامپیوتر

     

    گام چهارم: همچنین توصیه می‌شود که گزینه‌های SSL 2.0 و SSL 3.0 را غیرفعال کنید. همین موضوع در مورد TLS 1.0 و TLS 1.1 نیز صادق است.

    هنگامی که کارهای گفته شده در این قسمت را به‌صورت کامل انجام دادید، بر روی کلید OK کلیک کنید و سپس بررسی کنید که آیا مشکل نمایش پیغام SSL Handshake برطرف شده است یا خیر.

    همچنین به یاد داشته باشید که اگر از مرورگرهای Safari یا Mac OS استفاده می‌کنید، گزینه‌ای برایِ فعال‌سازی یا غیرفعال‌سازی پروتکل‌های SSL وجود ندارد. در این مرورگرها TLS 1.2 به‌صورت خودکار و پیش‌فرض فعال می‌شود. همچنین اگر از سیستم عامل لینوکس استفاده می‌کنید، می‌توانید به راهنمای Red Hat در مورد TLS Hardening مراجعه کنید.

     

     

    • بررسی پیکربندی سرور برای پشتیبانی از SNI

     

    در برخی موارد ممکن است به‌دلیل پیکربندی نامناسب نام سرور یا همان SNI، گواهی SSL با مشکل مواجه شود. SNI در واقع همان قابلیتی است که با استفاده از آن سرور می‌تواند از چندین گواهی TLS بر روی یک IP میزبانی کند.

    اگر چه هر وب سایت در یک سرور دارایِ گواهی مربوط به خود است، اما با این حال اگر SNI در سرور فعال نباشد، می‌تواند باعث اختلال در گواهی SSL شود. دلیل آن هم این است که سرور نمی‌داند از کدام گواهی باید برای کدام وب سایت استفاده کند.

    برای کنترل SNI در سرور نیز ابزارهای مختلفی وجود دارد که یکی از محبوب‌ترینِ آنها، همان Qualys’ SSL Server Test است که در قسمت‌های قبلی این مقاله از وب سایت آکادمی SSL آن را معرفی کردیم. نام دامنه‌ی وب سایت خود را وارد کرده و سپس بر روی کلید Submit کلیک کنید.

    بعد از چند لحظه گزارشی ارائه می‌شود که در آن باید به دنبال عبارتِ This site works only in browsers with SNI support باشید. شکل زیر این موضوع را به روشنی نشان می‌دهد:

     

    رفع خطای ssl handshake در سرور و مرورگر

     

    یک روش دیگر برای تشخیص اینکه یک سرور از SNI استفاده می‌کند یا خیر، مرور نام سرورها در پیام ClientHello است. این روش نسبت به روش قبلی فنی‌تر است، اما اطلاعات زیادتری را هم ارائه می‌کند.

    اگر با ابزارهایی مثل OpenSSL Toolkit یا Wireshark آشنا باشید، ممکن است استفاده از این روش را نسبت به روش قبلی ترجیح دهید. برای این منظور می‌توانید از openssl s_client با و بدون گزینه‌ی -servername استفاده کنید. انجامِ این کار با استفاده از کُدهای زیر امکان‌پذیر است:

    # without SNI

     $ openssl s_client -connect host:port 

     

     # use SNI

     $ openssl s_client -connect host:port -servername host

    اگر در گزارش دریافتی دو گواهی متفاوت با یک نام دریافت کنید، به این معنی است که SNI پشتیبانی شده و همچنین به‌درستی پیکربندی نیز شده است. اما اگر خروجی در گواهی برگشتی متفاوت باشد، نشان از این موضوع است که به SNI نیاز است، اما پیکربندی آن به‌درستی انجام نشده است. برای حل این مشکل ممکن است نیاز داشته باشید تا از یک IP اختصاصی استفاده کنید.

     

     

    • اطمینان از مطابقت کامل Cipher Suite ها

     

    اگر 4 راهکار قبلی را انجام داده، اما مشکل پیغام SSL Handshake همچنان وجود دارد، به‌عنوان راه‌حل نهایی باید مجموعه‌ی رمزنگاری را کنترل کنید. به‌عنوان توضیح بیشتر در نظر داشته باشید که Cipher Suite ها در واقع مجموعه‌ای از الگوریتم‌هایی هستند که برای تبادل کلیدهای تولیدی، رمزگذاری انبوه داده و همچنین پیام کد تائید به‌کارگیری می‌شوند و از آنها برایِ ایمن‌سازی اتصالات در شبکه‌های SSL و TLS استفاده می‌شود.

    حالا اگر مجموعه‌ی رمزنگاری استفاده شده در سرور با آنچه که در کلودفلر مورد استفاده قرار می‌گیرد متفاوت باشد و یا از آن پشتیبانی نشود، می‌تواند منجر به دریافت پیغام خطای SSL Handshake شود. 

    برای بررسی این موضوع نیز SSL Qualys در کنار شما است. هنگامی که نامِ دامنه‌ی خود را در این وب سایت وارد می‌کنید، یک صفحه‌ی خلاصه آنالیز به شما نشان داده خواهد شد. در همین صفحه می‌توانید اطلاعات مربوط به Cipher Suite ها را پیدا کنید. نمونه‌ی این گزارش در شکل زیر نشان داده شده است:

     

    بررسی cipher ها برای رفع ارور Handshake گواهی ssl

     

    شما می‌توانید از این صفحه برایِ اطلاع از رمز و پروتکل‌هایی که سرور از آنها پشتیبانی می‌کند استفاده کنید. در این گزارش باید به‌دنبال مواردی باشید که وضعیتِ آنها Weak گزارش شده است. علاوه بر این موارد، در این بخش الگوریتم‌های خاصِ Cipher Suite ها نیز شرح داده شده است.

    مقاله پیشنهادی : ciphertext چیست؟

     

    جمع‌بندی

     

    نصب یک گواهی SSL معتبر بر روی تمامی وب سایت‌ها از جمله مواردی است که برای ارتقای امنیت اطلاعات بسیار مهم است. اما در برخی موارد پس از نصب گواهی SSL بر روی وب سایت، ممکن است پیغام‌های خطایی صادر شود که باید آنها را رفع کنید. یکی از گیج کننده‌ترینِ آنها، پیغام خطای SSL Handshake Failed یا همان پیغام خطای Cloudflare 525 است. نمایش این پیغام می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. همچنین این امکان وجود دارد که این مشکل مربوط به کلاینت و یا سرور باشد. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله از وب سایت آکادمی SSL علاوه بر اینکه دلیل نمایش این پیغام خطا را عنوان کردیم، همچنین 5 راهکار عملی را نیز برایِ رفع آن توضیح دادیم.

     

    سؤالات متداول

     

    دلیل پیغام خطای SSL Handshake چیست؟

    این پیغام به‌دلایل متعددی می‌تواند صادر شود که به دو دسته‌ی کلی مشکلات سمت Client و مشکلات سمت Server تقسیم می‌شوند.

     

    برای رفع خطای SSL Handshake چه باید کرد؟

    در ابتدا باید فهمید که دلیلِ بروز این خطا چیست. 5 راهکار عملی رفع خطای SSL Handshake در این مقاله از وب سایت آکادمی SSL ارائه گردیده است.

     

  • خطای MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT در فایرفاکس

    خطای MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT در فایرفاکس

    یکی از انواع خطای SSL که هنگام دسترسی به یک وب سایت با استفاده از مرورگر فایرفاکس (Fire Fox) ممکن است به آن برخورد کنید، خطای Self-Signed SSL است. در صورتی‌که با این خطا روبرو شدید، یعنی وب سایتی که قصد دسترسی به آن را دارید، ایمن نیست. در این مقاله از وبسایت آکادمی ssl، می‌خواهیم به بررسی این ارور و خطای رایج پرداخته و سپس راه حل رفع ارور MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT در فایرفاکس را نیز به شما آموزش دهیم.

     

    آموزش رفع ارور MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT در فایرفاکس

     

    توجه داشته باشید که اگر مرورگر فایرفاکس این پیغام را به شما نشان داد، معنی آن این است که وب سایت موردنظر شما از گواهی SSL خود امضا یا همان Self-Signed استفاده می‌کند و البته دسترسی به آن می‌تواند ناایمن باشد. بنابراین اگر شما صاحب وب سایت هستید و می‌خواهید این مشکل را رفع کنید، بهتر است یک گواهی SSL معتبر برای وب سایت خود تهیه و بر روی آن نصب کنید. اما اگر بازدید کننده‌ی وب سایت هستید، می‌توانید از روش‌های زیر برای رفع این ارور استفاده کنید. همچنین ممکن است مشکل شما با اولین راه حل عنوان شده در این مقاله رفع شود. بنابراین شاید نیازی به اجرای تمامی دستورالعمل‌ها نداشته باشید. راه حل‌ها را یکی یکی امتحان کنید تا این ارور رفع شود.

     

    • به‌صورت ناامن به وب سایت وصل شوید

     

    اولین و شاید ساده‌ترین راه‌حل این باشد که پیغام را نادیده بگیرید و به وب سایت بدون در نظرگیری پروتکل‌های امنیتی دسترسی پیدا کنید. برای این منظور ابتدا بر روی گزینه‌ی Advanced کلیک کرده و سپس گزینه‌ی Accept the Risk and Continue را انتخاب کنید. این موضوع در شکل زیر نشان داده شده است:

    advance option در فایرفاکس برای خطای MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT

     

     

    • اضافه کردن وب سایت، به سایت‌های مورد اطمینان

     

    راه حل بعدی این است که وب سایتی را که می‌خواهید به آن دسترسی داشته باشید، به وب سایت‌های مورد اطمینان خود اضافه کنید. برای این منظور منوی ویندوز را باز کرده و عبارت Internet Option را جستجو کنید. نحوه‌ی انجامِ این کار در شکل زیر نشان داده شده است.

    تنظیمات internet option برای ارور MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT

    پس از انتخاب Internet Options، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

    گام اول: بر روی زبانه‌ی Security کلیک کنید.

    گام دوم: گزینه‌ی Trusted Sites را انتخاب کنید.

    گام سوم: بر روی کلید Sites کلیک کنید تا پنجره‌ای با همین نام برای شما باز شود.

    گام چهارم: در پنجره‌ی Trusted Sites، آدرس URL وب سایت مدنظر را وارد کرده و بر روی کلید Add کلیک کنید.

    گام پنجم: بر روی Apply و سپس OK کلیک کنید.

    این گام‌ها در شکل زیر نشان داده شده است.

    خطای MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT در فایر فاکس را چگونه برطرف کنیم؟

     

    • غیرفعال کردن موقت آنتی ویروس و فایروال

     

    برخی از آنتی ویروس‌ها و فایروال‌ها، نسبت به خطاهای گواهی SSL  از جمله خطای MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT ، وب سایت حساس هستند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که اسکن پروتکل HTTPS را در آنتی ویروس و فایروال خاموش کنید. در آنتی ویروس‌های مختلف این گزینه ممکن است با نام‌های مختلفی وجود داشته باشد. بنابراین در این مورد نمی‌توان یک روش واحد را در نظر گرفت. اما به‌عنوان راهنمایی به‌دنبال گزینه‌هایی مثل HTTPS Scanning، SCAN SSL، Show safe result، Do not scan encrypted connection و یا مواردی مانند این بگردید و آن را غیر فعال کنید.

     

    مقاله پیشنهادی : https چیست؟
    • پاک کردن SSL State در مرورگر فایرفاکس برای ارور ERROR_SELF_SIGNED_CERT

     

    یکی دیگر از راهکارهای رفع ارور MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT در فایرفاکس، پاک کردن اطلاعات SSL State در مرورگر است. برای این منظور مجدداً پنجره‌ی Internet Option را باز کنید. نحوه‌ی ورود به این پنجره در راهکار دوم همین مقاله ارائه شده است.

    در این پنجره، زبانه‌ی Content را باز کنید و سپس بر روی گزینه‌ی Clear SSL State کلیک کنید. این گزینه در شکل زیر نشان داده شده است.

    Clear SSL State برای رفع خطای ssl MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT

     

    • پاک کردن تاریخچه‌ی مرورگر

     

    راهکار بعدی، پاک کردن اطلاعاتی است که در تاریخچه‌ی مرورگر ثبت شده است. برای این منظور گام‌های زیر را به ترتیب طی کنید:

    گام اول: مرورگر فایرفاکس خود را باز کنید و سپس گزینه‌ی Option را از منوی بالا و سمت راستِ مرورگر انتخاب کنید.

    گام دوم: در بخش Cookies and site Data بر روی گزینه‌ی Clear Data کلیک کنید.

    گام سوم: گزینه‌ی Clear History را انتخاب کنید.

    گام چهارم: تمامی گزینه‌های قرار گرفته در قسمت History را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه‌ی Clear Now کلیک کنید. 

    نحوه‌ی انجامِ این گام‌ها در شکل زیر نشان داده شده است.

     

    پاک کردن cache و history در فایر فاکس برای رفع خطا

    پاک کردن cache در فایر فاکس برای ارور MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT

     

    • اعطای مجوز به فایرفاکس برایِ اعتماد به Root Authorities

     

    با استفاده از تنظیمات می‌توانید به Firefox مجوز دهید تا به Root Authorities های صادر شده از طریق فروشگاه ویندوز اعتماد کند. برای این منظور مراحل زیر را انجام دهید:

    گام اول: عبارت about:config را در آدرس بار فایرفاکس تایپ کرده و سپس Enter را فشار دهید.

    گام دوم: در صفحه‌ی باز شده بر روی کلید I accept the risk! کلیک کنید. این صفحه در شکل زیر نشان داده شده است.

     

    آموزش رفع ارور و خطای MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT

    گام سوم: عبارت  security.enterprise_roots.enabled را جستجو کنید.

    گام چهارم: در پنجره‌ی  security.enterprise_roots.enabled به قسمت بالا و سمت راست نگاه کنید. اگر مقدار درج شده در این قسمت بر روی False تنظیم شده است، بر روی این گزینه دو بار کلیک کنید و مقدار آن را به True تغییر دهید. این گزینه در شکل زیر نشان داده شده است.

     

    security.enterprise_roots.enabled در فایرفاکس

     

    گام پنجم: مرورگر Firefox را مجدداً راه‌اندازی کنید.

     

    • تنظیمات امنیتی سیستم خود را تغییر دهید

    آخرین راهکاری که در این مقاله به آن می‌پردازیم، تغییر در تنظیمات امنیتی سیستم است. برای این منظور گام‌های زیر را انجام دهید:

    گام اول: در منوی ویندوز، CMD یا Command Prompt را تایپ کنید.

    گام دوم: بر روی Command Prompt راست کلیک کرده و سپس گزینه‌ی Run as Administrator را انتخاب کنید؛ مانندِ شکل زیر:

    اجرای cmd در ویندوز برای رفع خطای اس اس ال در فایرفاکس

    گام سوم: کُدهای زیر را تایپ کنید و بعد از هر خط، Enter کنید:

    Regsvr32 softpub.dll

    Regsvr32 Wintrust.dll

    Regsvr32 Wintrust.dll

    نحوه‌ی انجام این کار در شکل زیر نشان داده شده است:

    اجرای کد در CMD برای رفع خطای SSL SELF SIGNED در فایرفاکس

    گام چهارم: کامپیوتر خود را ری استارت کنید. بدین ترتیب تغییرات اعمال شده ذخیره خواهد شد.

     

    جمع‌بندی

    پیغام‌ امنیتی Self-Signed مرورگر Fire Fox هنگامی به شما نشان داده خواهد شد که بخواهید به یک وب سایت که از گواهی SSL خود امضا استفاده می‌کند، دسترسی پیدا کنید. اگر چه این پیغام نشان دهنده‌ی یک مشکل امنیتی است، اما در برخی از موارد شما نیاز دارید تا این پیغام را برطرف کنید. در این مقاله آموزش رفع ارور MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT در فایرفاکس با استفاده از 7 راهکار عملی به شما ارائه گردیده است.

     

    سؤالات متداول

    گواهی خود امضا SSL چیست؟

    گواهی خود امضا یا همان Self-Signed، نوعی از گواهی SSL است که توسط هیچ CA یا همان Certificate Authority تائید نشده است. 

     

    آیا می‌توان به گواهی Self-Signed اطمینان داشت؟

    با توجه به اینکه این گواهی با هیچ یک از فرآیندهای امنیتی تست نشده است، ممکن است مشکلات امنیتی را داشته باشند.

     

    آیا آنتی ویروس می‌تواند باعث بروز خطای Self-Signed شود؟

    بله! اگر آنتی ویروس شما گزینه‌ی Internet Security را داشته باشد، در صورتی‌که بخواهید به وب سایتی که از گواهی SSL خود امضاء استفاده کرده باشد دسترسی پیدا کنید، ممکن است با اخطار امنیتی مواجه شوید.

     

    برای رفع پیغام  MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT چه باید کرد؟

    واقعیت این است که برای رفع این پیغام، راهکار مشخصی وجود ندارد. اما در این مقاله 7 راهکاری عملی برای این منظور ارائه گردیده است.

  • خطای ssl ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR در گوگل کروم

    خطای ssl ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR در گوگل کروم

    اگر شما هم مانند بسیاری دیگر از افراد از مرورگر گوگل کروم استفاده می‌کنید، احتمالاً حداقل یک بار با خطای «This Site can’t provide a secure connection» روبرو شده‌اید. این خطای ssl می‌تواند به‌صورت پیغامِ ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR نیز ظاهر شود.  در این مقاله از وبسایت آکادمی ssl به راهکارهایی عملی برای رفع ارور ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR در گوگل کروم خواهیم پرداخت و مراحل ذکر شده را گام به گام بررسی نمایید تا این خطا برای شما برطرف شود.

     

    1-رفع خطای ERR_SSL_PRPTOCOL_ERROR با تنظیم صحیح ساعت و زمانِ سیستم

     

    اگر چه این موضوع خیلی ساده و پیش و پا افتاده به‌نظر می‌رسد، اما واقعیت این است که در بسیاری از موارد، آپدیت نبودن تاریخ و ساعت سیستم باعث می‌شود که این پیغام خطا را دریافت کنید. بنابراین در اولین قدم، چک کنید که هم تاریخ و هم ساعتِ سیستم شما درست باشد.

     

    خطای ssl ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR در گوگل کروم

     

    اما چرا تنظیم نبودن ساعت و تاریخ باید به بروز یک اشکال امنیتی منجر شود؟ پاسخ ساده است! اعتبار گواهی SSL یکی از مهم‌ترین موارد در فرآیند احراز هویت محسوب می‌شود. بنابراین اگر مشکلی در ساعت و تاریخ سیستم شما وجود داشته باشد، تعیین و احرازِ زمانِ انقضای گواهی به مشکل برخورد خواهد کرد و همین مسئله می‌تواند باعث صدور این پیغام امنیتی شود. 

    همچنین در نظر داشته باشید که مرورگرها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که ترجیح می‌دهند احتیاط کنند تا ریسک کنند و امنیت کاربر را به خطر بیندازند. 

     

    2-رفع ارور ERR_SSL_PRPTOCOL_ERROR با پاک کردن اطلاعات وب‌گردی و Cache در گوگل کروم

     

    اگر تاریخ و ساعت سیستم شما به درستی تنظیم شده است، پاک کردن اطلاعات Cache و Cookie های کروم را امتحان کنید. برای این منظور کافی است تا کلیدهای Ctrl + Shift + Delete را همزمان با یکدیگر فشار دهید تا وارد پنجره‌ی Clear Browsing Data شوید. در این پنجره که نمونه‌ی آن در شکل زیر نیز نشان داده شده است، Cookie و Cache را انتخاب و در نهایت بر روی کلید Clear Data کلیک کنید.

     

    رفع خطای ssl protocol error در کروم

     

    به‌عنوان یک پیشنهاد توصیه می‌کنیم که حتی اگر مشکل پیغام امنیتی نیز نداشتید، هر چند وقت یک بار فایل‌های مرورگر خود را به همین طریق پاک کنید.

     

    3-رفع ارور ERR_SSL_PRPTOCOL_ERROR با پاک کردن تنظیمات SSL در internet Option

     

    clear SSL در INTERNET OPTION

     

    • از Control panel ویندوز، وارد قسمت internet Option شده و سپس روی گزینه Content از نوار بالا کلیک کنید.
    • در صفحه نمایش داده شده روی عبارت ” Clear SSL State ” کلیک کرده و سپس ok را بزنید.
    • بررسی کنید آیا خطای ssl protocol برای شما رفع شده است یا خیر.

     

    4-رفع ارور ERR_SSL_PRPTOCOL_ERROR با غیرفعال کردن پروتکل QUIC

     

    پروتکل QUIC که مخفف عبارت Quick UDP Internet Connections است، در واقع یک اتصال معادل TLS/SSL را به سرورهای گوگل ارائه می‌دهد. این پروتکل به‌صورت پیش فرض در گوگل کروم فعال است. به‌عنوان راهکار بعدی، آن را غیرفعال کنید. برای این منظور عبارت زیر را در آدرس بار گوگل کروم کپی کرده و کلید Enter را فشار دهید:

    chrome://flags/#enable-quic

    با انجامِ این کار، در بالای صفحه Experimental QUIC Protocol را مشاهده خواهید کرد که بر روی گزینه‌ی Default تنظیم شده است. این موضوع در شکل زیر نیز نشان داده شده است. این گزینه را در حالت Disable قرار دهید و حالا دوباره مرورگر گوگل کروم خود را راه‌اندازی کنید.

     

    رفع خطای ssl protocol error در کروم

     

    توجه داشته باشید که اگر چه ما استفاده از این راهکار را توصیه نمی‌کنیم، اما در برخی موارد مشاهده شده است که با انجامِ این تنظیمات، مشکل برطرف شده است. 

     

    5- غیر فعال کردن extension  های کروم

     

    غیر فعال کردن extentions در کروم برای ssl protocol

     

    اگر بر روی مرورگر Google Chrome خود، extension های مختلفی را نصب کردید، یکی از روش های رفع این خطا غیر فعال سازی آنها می باشد. برای غیر فعال کردن این extension ها شما باید مراحل زیر را طی نمایید:

    1. بر روی علامت 3 نقطه در بالای مرورگر کلیک کنید.
    2. از منوی باز شده روی گزینه extensions کلیک نمایید.
    3. در این صفحه طبق تصویر زیر، تمامی extension  هایی که نصب کرده اید و فعال می باشد، نمایش داده خواهد شد.
    4. کافیست بر روی دکمه آبی رنگ کلیک کرده تا آنها را غیر فعال کنید.

     

    6- بررسی فایل hosts در ویندوز

     

    hosts در ویندوز برای خطای ssl protocol error

     

    یکی از روش های دیگر برای رفع این ارور، بررسی و حذف فایل host در سیستم عامل ویندوز شما می باشد

    1. برای این کار از نوار جستجوی ویندوز عبارت ” Run ” را سرچ کنید.
    2. پس از باز شدن پنجره run، داخل کادر عبارت C:\Windows\System32\drivers\etc را درج نمایید.
    3. در صفحه باز شده، کافیست فایل hosts را حذف کنید و مجددا بررسی نمایید که آیا خطا برای شما نمایش داده می شود یا خیر !

     

    7- بررسی Security Level در internet option

     

    security level ویندوز برای رفع ارور err ssl protocol

     

    یکی از راه های برطرف سازی خطای ssl protocol Error ، مراجعه به کنترل پنل ویندوز می باشد. برای انجام این کار مراحل زیر را بررسی نمایید:

    1. وارد Control panel ویندوز شوید.
    2. روی گزینه Internet Option کلیک کنید.
    3. از صفحه باز شده روی گزینه Security کلیک نمایید.
    4. از بخش Security level، نوار موجود را در حالت وسط ( Medium High ) قرار دهید و روی Ok کلیک کنید.

     

    8- رفع ارور ERR_SSL_PRPTOCOL_ERROR با بررسی برخی از تنظیمات آنتی ویروس

     

    هشدار: استفاده از این روش به‌دلیل اینکه عملاً به برخی از وب سایت‌ها که از پروتکل ناایمن و قدیمی SSL/TLS استفاده می‌کنند نیز مجوز خواهید داد. بنابراین در صورتی‌که مجبور به استفاده از این روش شدید، لطفاً مراقبت‌های امنیتی را در نظر داشته باشید.

    آیا می‌دانید که آنتی ویروسی که بر روی سیستم خود دارید، بر روی صفحات وبی که از آنها بازدید می‌کنید نظارت دارد؟ آنتی ویروس‌ها با انجامِ این کار به شما کمک می‌کنند تا شما را از ورود به صفحاتی که حاوی هر گونه تهدیدی برای امنیت شما هستند، باز دارند. این کار با استفاده از بررسی پروتکل SSL/TLS یک وب سایت انجام می‌شود. به‌عبارت دیگر هنگامی که آنتی ویروس تشخیص دهد که شما در حال بازدید از یک وب سایت هستید که از پروتکل قدیمی و ناایمن استفاده می‌کند، شما را از ورود و دسترسی به آن باز خواهد داشت.

    هیچ نسخه‌ی واحدی برای تنظیم تمامیِ آنتی ویروس‌ها وجود ندارد؛ زیرا رابط کاربری آنتی ویروس‌ها با یکدیگر بسیار متفاوت است. بنابراین شما باید در تنظیمات آنتی ویروس خود جستجو کنید و ببینید که آیا آنتی ویروس پروتکل‌های SSL را اسکن می‌کند یا خیر. در صورتی‌که پاسخ مثبت بود، موقتاً آن را غیرفعال کنید و دوباره وب سایت را کنترل کنید. اگر مشکل همچنان برقرار بود، تنظیمات را به‌حالت قبلی خود باز گردانید.


    جمع‌بندی

     

    وقتی در گوگل کروم پیغام ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR را دریافت می‌کنید و یا با پیغام This site can’t provide secure connection مواجه می‌شوید، تقریباً محال است که بتوانید یک نسخه‌ی واحد و صحیح برای حل این موضوع تجویز کنید. دلیل این پیغام می‌تواند از یک مسئله‌ی کوچک مانند صحیح نبودن تاریخ و ساعت سیستم گرفته تا موارد پیچیده‌تر باشد. در این مقاله به شما یاد دادیم تا چگونه با چک کردن تمام مواردی که ممکن است منجر به ایجاد این خطا شود، رفع ارور ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR  در گوگل کروم را انجام دهید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانید از بخش نظرات، مشکل یا سوال خود را مطرح نمایید.

     

    سؤالات متداول

     

    خطای ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR در گوگل کروم به چه معنا است؟

    این پیغام نشان دهنده‌ی یک مشکل امنیتی در وب سایتی است که در حال بازدید از آن هستید و به‌صورت اتوماتیک توسط مرورگر گوگل کروم صادر می‌شود.

     

    آیا تنظیم نبودن تاریخ و ساعت سیستم مشکلی در امنیت وب سایت ایجاد می‌کند؟

    تنظیم نبودن تاریخ و ساعت سیستم شما باعث می‌شود تا روندِ احراز هویت گواهی SSL وب سایت با مشکل مواجه شود.

     

    آیا تنظیمات آنتی ویروس می‌تواند موجب صدور پیغام خطای ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR شود؟

    با توجه به اینکه آنتی ویروس‌هایی که استفاده از اینترنت شما را نیز پایش می‌کنند، وب سایت‌ها را از نظر استفاده از پروتکل امنِ SSL/TLS نیز بررسی می‌کنند، در صورتی‌که این پروتکل در وب سایت رعایت نشده باشد، می‌توانند موجب صدور این پیغام امنیتی شوند.

     

    برای رفع پیغام ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR چه باید کرد؟

    در  ابتدا باید به این نتیجه برسید که این پیغام به چه دلیل صادر شده است. در این مقاله از آکادمی ssl راهکارهایی برای بررسی این موضوع ارائه شده است که با بررسی آنها خواهید توانست این پیغام خطا را رفع کنید.